ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Szeretnénk Önnek bemutatni a MedMax egyik legújabb modulját, a Beteghívó modult felhasználói tapasztalatokkal színesítve. Tudjuk, hogy bonyolult és drága várótermi betegbehívó rendszer sok van a piacon, azonban ilyen egyszerű és gazdaságos egy sem.

A Beteghívó a váróba érkező betegeket TAJ számmal vagy egyedi kártyaszámmal azonosítja be. Az orvos és az asszisztencia látják a MedMaxban, éppen hányan és kik tartózkodnak a váróban ellátásra várva, valamint az érkezési sorrendet is. A program időrendben mutatja a várakozók listáját, ugyanakkor a behívás sorrendje nincs meghatározva. A használatához nincs szükség drága üzemeltetésű sorszám kiadó berendezésre.

Dr. Vigh Edit kedves Felhasználónk tapasztalatait szeretnénk megosztani:
– Mióta használják a praxisban a betegbehívó rendszert?
Körülbelül 3-4 hónapja.
– Milyenek az eddigi tapasztalatai a MedMax betegbehívójával?
Nagyon pozitívak. Inkább a TAJ számos rendszert szerették meg a betegek nálunk. Az elején azt hittük, hogy a kártyaszámos lesz a befutó, mert ez rövidebb is, könnyű megjegyezni, végül aztán a TAJ számos módszert jobban megszerették, gyorsan megtalálják a TAJ kártyát, jobban kéznél van.
– A betegek hogyan fogadták?
Először csodálkoztak, aztán megszokták. Nekik is kényelmesebb, hogy nem kell kopogni, nem kell szólni, tudják, hogy mi is látjuk az érkezésüket, szeretik.
– Mit változtatott meg a betegek szempontjából a használata és mit az Önök munkájában?
A mi munkánkban azt, hogy nem kell mindig kinézni a váróba, hogy ki van itt, ki vár ide, ki vár oda. Én látom a programban, hogy ki vár hozzám, a nővér is tudja, hogy ki vár hozzá, hányan várnak.
A betegek szempontjából: próbáljuk őket rászoktatni, hogy nem kell kopogtatni, mert látjuk, hogy itt vannak és szólni fogunk, ha ők következnek.
– Könnyen megtanulták a betegek a használatát, könnyen vették használatba? Mennyi idő alatt?
Igen, még az idősek is, egyszer mutattuk meg, ennyi elég volt hozzá.
Dr. Vigh Edit Hódmezővásárhely

Kedves Felhasználónk!

Bővebben a Betegbehívó modul működéséről itt olvashat. Várjuk megtisztelő kérdéseiket, jelentkezésüket megszokott csatornáinkon.

Üdvözlettel: a ProFix MedMax csapata