ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

MEDMAX: kérdések és válaszok - MIKOR?

2010. júniusában publikáljuk a hivatalos időpontokat az ország számos pontján megrendezendő MedMax bemutatóinkról. Természetesen minden – a találkozókon részt vevő – Érdeklődő számára biztosítunk majd MedMax DEMO programot is. Sőt, akik az elsők között kérik a MedMax orvosi rendszerre való átállítást, azokhoz a Felhasználóinkhoz személyesen is elmegyünk azt telepíteni és oktatni.

 

Mikortól lesz megvásárolható a MedMax?
2010. tavaszán megszaporodtak a – jó értelemben – türelmetlen felhasználói telefonok arra vonatkozóan, hogy mikortól lehet megvásárolni a MedMaxot?

A MedMax fejlesztése közel 3 évig zajlott, ez alatt az idő alatt folyamatos szakmai támogatóként, és kemény "bíróként" 20 orvos vett részt a fejlesztő-munkában. 2010. júniusától a tesztelő ProDoki és Praxis Pro szoftvert használó orvosok folyamatosan állnak majd át, és kezdenek el a MedMax rendszerrel dolgozni. Ezt a végső "vizsgát" követően pedig körülbelül egy hónappal később már folyamatosan ütemezzük majd az igénylő ProDoki és Praxis Pro Felhasználók MedMaxra történő állását.

 

Kedves Olvasóink!
Javasoljuk, hogy az időpontokért, friss információkért és részletekért figyeljék a www.orvosiprogram.hu weboldalt, és a frissítések mellé rendszeresen kiküldött leveleinket.
Jövő heti témánk: … a HOGYAN?

 

MIT?         MIKOR?          HOGYAN?           MIRE?           MENNYIÉRT?