ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Doktornő/Doktor Úr! Kedves Asszisztensek!

A MedMax háziorvosi programban élesítettük a járóbeteg szakrendelőkbe történő időpontfoglalás lehetőségét, azaz mostantól az EESZT ágazati portálja helyett a MedMaxban közvetlenül is foglalhatnak időpontot a betegeknek beutaló köteles és beutaló nélkül igénybe vehető szakrendelésekre is.

E-mailben tájékoztattuk az időpontfoglalás élesítéséről kedves Felhasználóinkat.

Fontos, hogy mielőtt a MedMax háziorvosi programban időpontot szeretnénk foglalni, be kell állítanunk az EESZT ágazati portálon az
engedélyt/jogosultságot az időpontfoglalás funkció használatához. A MedMaxban ezt követően foglalhatunk időpontot „saját” e-Beutalóhoz, más orvos által kiadott e-Beutalóhoz és e-Beutaló nélküli vagy papíros beutalóhoz a szakrendelések által EESZT-ben publikált időpontokra.

Az ágazati portálon a megfelelő szerepkörök beállításának megkönnyítése érdekében készítettünk egy kisfilmet és egy részletes, ábrákkal illusztrált útmutatót. Mindkettő elérhető a tájékoztató e-mail mellékleteként, illetve a kisfilm a MedMax Alapnézetén, a Mi a új? ikonra kattintva is.

 

Az OKFŐ HelpDesk ügyfélszolgálatát a V-Mátrix jogosultsággal kapcsolatban felmerülő kérdésekben a (06) 1/920-10-50 telefonszámon érhetik el és természetesen mi is mindent megteszünk, hogy a várható túlterheltség ellenére mindenkinek segíthessünk.

Bármilyen kérdés, probléma esetén várjuk megtisztelő jelentkezését a Segíthetünk? nyomógombra kattintással, illetve szokásos elérhetőségeink bármelyikén.

Szép, pihenéssel teli hétvégét kívánunk, üdvözlettel:
a ProFix MedMax csapata

Időpontfoglalás (JIR) illesztése