ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Doktornő/Doktor Úr

Kedves Asszisztensek!!

A koronavírus-járvány sok mindent megváltoztatott a hétköznapi életben, ezek közül az egyik legjelentősebb talán a telemedicina ugrásszerű fejlődése volt. Az elektronikus vények kiváltották a papíralapú recepteket, így ma már sok esetben telefonon vagy e-mailben is kérhetik a rendszeresen szedett gyógyszereik felírását a betegek.

A tavaly év végi kérdőívünkre küldött válaszok alapján egy átlagos praxisban személyes megjelenés nélkül naponta több alkalommal történik e-recept kiállítása, ami összességében kb. 1 órát vesz el a rendelési időből. Ennek az időnek a jelentős részét szeretnénk felszabadítani most bemutatott új fejlesztésünkkel, a TeleMedicina modullal.

A következő 2 percben megmutatjuk, hogy milyen egyszerű és gyors megoldást kínál a MedMax a telemedicinális gyógyszerfelírásra.

Segítségével a korábban e-mailen vagy telefonon érkezett gyógyszerkérések teljesítésének ideje a töredékére csökken. A betegnek mostantól a gyógyszereinek kéréséhez elég mindössze egy linkre kattintania. Ezt követően azonnal megjelenik a MedMaxban a kérés, csupán elfogadni vagy elutasítani kell azt.

Nézzük a részleteket!

 

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Kedves Asszisztensek!

A TeleMed modul használatával, megrendelésével kapcsolatban bármilyen további kérdés, kérés esetén várjuk megtisztelő jelentkezését a megszokott elérhetőségeinken vagy a Segíthetünk? gombon keresztül! Forduljon hozzánk bizalommal, mindenben számíthat ránk!

Üdvözlettel: a MedMax munkatársai