ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Előfordulhat, hogy a praxisba bejelentkeztetett pacienseink létszáma eltér a NEAK által finanszírozott bejelentkezett biztosítottak számától.

Amennyiben a pontos (a NEAK és a saját adataink közötti) különbözetet szeretnénk látni (TAJ összevetés), akkor a havi változás jelentés elküldését és a sikeres feldolgozásáról szóló üzenet megérkezését követően a MedMaxból egy teljes TAJ jelentést is el kell küldeni a NEAK-nak, amely a MedMaxban nyilvántartott összes praxisbeteget tartalmazza.

Ezután a NEAK – általában 2-3 héten belül – feltölti a saját adataink és az általa nyilvántartott betegek különbözetét az eJelentés oldalára, amely részletesen tartalmazza azt is, hogy milyen módosításokat szükséges utólag elvégezni a MedMax nyilvántartásában ahhoz, hogy az adataink a NEAK rendszerével megegyezzenek.

A különbséget tartalmazó lista feldolgozásában és a szükséges módosítások elvégzésében már most sokat segít a MedMax.

A Statisztikák nézetben a TAJ összevetés feldolgozásának eredményét be lehet importálni a programba, ezzel automatikusan és pontosan ki lehet szűrni azokat a bejelentkezett pacienseket, akik után a praxis nem kap finanszírozást.

Segítségképpen készítettünk a TAJ összevetés feldolgozásáról egy kisfilmet és bármilyen további segítségkérés, kérdés esetén mi is várjuk megtisztelő jelentkezésüket a megszokott elérhetőségeinken.

Mindenben számíthatnak ránk!

 

Szép hétvégét, tisztelettel:
a ProFix MedMax csapata
(A filmben nem valódi betegadatok láthatóak.)