ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Kedves Asszisztensek!

Nem lenne csodálatos, ha kevesebb időt tölthetnénk az indikátor tevékenységek figyelésével és végre optimális időráfordítás mellett szervezhetnénk a szakmai és adminisztrációs feladatokat?

Ha lenne egy rövid, videóval illusztrált leírás arról, hogyan támogatja a MedMax a magasabb indikátor pontszámok elérését?

Az elmúlt időszak tapasztalata, hogy a praxisfinanszírozás szinten tartásához az indikátorrendszerben monitorozott tevékenységek elvégzése nem kerülhető el. Ez jelentős többletmunkát eredményezhet.

A MedMaxban a teljesen új és proaktív módon működő Proaktív Indikátorkövető modullal szeretnénk sokkal több segítséget és sokkal pontosabb képet adni a valóságról kedves Felhasználóinknak. A modul kettős funkciót lát el. A NEAK-tól érkező havi indikátorjelentések, illetve az EESZT-ből érkező betegadatok strukturált feldolgozásával praxis szinten képes követni az indikátorokkal kapcsolatos szakmai munka eredményét és pontosabb képet tud adni pacienseink valós helyzetéről. Ezenkívül orvos-szakmai támogatást is nyújt: a Care Manager modulnak is segít a betegszintű adatok pontosabb jelzésében.

Kedves Felhasználóink!

Az új Proaktív Indikátorkövetés modulról folynak a képzések, eddig több mint 200 praxis vett részt ezeken és tapasztalta meg, milyen hasznos és milyen sok segítséget nyújthat a mindennapi munkában.

Bármilyen további kérdés, kérés esetén, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal.

Várjuk megtisztelő érdeklődését az új modullal vagy képzéseinkkel kapcsolatban, mindenben számíthatnak ránk.

Szép hétvégét, tisztelettel:

a ProFix MedMax csapata