ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Kedves Felhasználónk!

A háziorvosi rendszergazda cégekkel szemben elvárható a kialakult szakmai kapcsolatrendszerük és az informatikai fejlesztések révén az indikátorrendszer pontos ismerete. A cél, hogy ezeket az információkat röviden, érthetően át tudják adni Felhasználóik számára oktatások, előadások keretében.

Ennek az elvárásnak maximálisan igyekszünk megfelelni, ezért ProFix – MedMax Felhasználóinknak rendszeresen tartunk a Háziorvosi Indikátorrendszer témakörében egyalkalmas online előadásokat.

Az előadásokon részletesen ismertetjük az indikátorok általános előírásait és a MedMax legújabb, az indikátor tevékenységek teljesítését és a minőségi orvos-szakmai munkát támogató ProAktív Indikátorkövetés moduljának működését.

A ProAktív Indikátorkövetés modullal praxis szinten és paciens szinten is tudjuk követni az indikátorokkal kapcsolatos szakmai munkának az eredményét. A NEAK havi részletes indikátor visszaigazoló listájának feldolgozásával indikátor-csoportonként megmutatjuk, kik azok, akiknél teljesült az előírt tevékenység és kik azok, akiknél nem. Valamint azt is, hogy hány pácienssel van teendőnk ahhoz, hogy az adott csoportban pontot kapjunk. A modul az EESZT adataiból is dolgozik: az EESZT-be feltöltött laborleletek vizsgálatait és eredményeit strukturáltan képes beemelni a beteg kartonjára, a leletei közé, mintha mi írtuk volna be azokat.

Eddig már három előadáson vagyunk túl és intenzíven fogjuk folytatni a következő hónapokban is a további oktatások szervezését.
A júliusban és augusztusban választható időpontokat hírlevélben és a MedMaxban is el fogjuk küldeni kedves Felhasználóink részére.

Várjuk megtisztelő jelentkezésüket, kérdéseiket, üdvözlettel:

a ProFix – MedMax csapata

Proaktív Indikátor modul a MedMaxban