ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Doktornő/Doktor úr!

A hétvégén rendezték meg Siófokon az Oktató Családorvosok XXIV. Továbbképző Konferenciáját, ahol jelen voltunk kiállítóként a MedMaxszal. A konferencia programjai között az indikátorokról szóló kerekasztal beszélgetésben is részt vettünk.

Fontos szakmai szereplők – Dr. Torzsa Péter, Dr. Szabó János, Dr. Kőrösi László és Streicher Zsolt ügyvezető munkatársunk – beszélgettek arról, hogyan támogathatja a háziorvosi rendszer hatékonyan az indikátortevékenységek szervezését és követését. Az új indikátorrendszer bevezetése egyértelműen rámutatott arra, hogy az elvégzendő indikátortevékenységek szervezése nem teljesíthető csupán a háziorvosi programban nyilvántartott adatbázisból: a NEAK-tól és az EESZT-ből érkező adatokat is fel kell tudnia a szoftvernek dolgozni.

Személyesen is volt alkalmunk találkozni kedves Felhasználóinkkal, meghallgatni véleményüket a MedMaxszal és a hozzáadott kiszolgálásunkkal kapcsolatban. Beszélgettünk az új PIK (ProAktív Indikátor) modul jelzéseiről és a NEAK-tól érkező indikátor visszaigazolás feldolgozásáról, amely várhatóan május végétől lesz elérhető a MedMaxban.

Az új fejlesztések közül megmutattuk az EESZT-ből importált laborleletek automatikus beemelését a leletekre és a vizsgálatok eredményeinek értékszinten történő megfeleltetését, amellyel mostantól kiértékelhetőek lesznek az eredmények a CM Laboreredményekben. A pdf feldolgozása szövegelőfordulás alapján történik, ezért minden importálás előtt érdemes ellenőrizni a laborvizsgálatokat és az eredményeket, szükség szerint korrigálni azokat.

Beszélgettünk arról is, hogyan lehet importálni az eHVB rendszerébe a MedMaxból a Halottvizsgálati bizonyítvány adatait, erről készített kisfilmünk emlékeztetőként itt megtekinthető.

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Szeretnénk megköszönni minden kedves Felhasználónknak a sok-sok pozitív visszajelzést, a támogatást, a jobbító felhasználói javaslatokat. Legnagyobb kincsünk felhasználóink bizalma. Tudjuk, hogy számukra mindig a lehető legjobbat kell nyújtanunk ahhoz, hogy ezt továbbra is megőrizhessük.

Tisztelettel:

a ProFix MedMax csapata