ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Kedves Asszisztensek!

Dr. Tóth Dániel győri háziorvos-felhasználónkkal beszélgettünk az online előjegyzés előnyeiről, a modul használata során szerzett eddigi tapasztalatairól.

Milyenek az eddigi tapasztalatai a MedMax Online Előjegyzés moduljával kapcsolatban?

Praxisomban általában a 40-50 (max. 60) éves korosztály kedveli a használatát. A 70 feletti korosztály már nem annyira nyitott ezen újítás felé. Telefonos megkereséseink száma talán valamelyest csökkent, bár az idős betegeink inkább ezt preferálják.

Hogyan fogadták a betegek az új előjegyzési lehetőséget?

A betegeink részéről pozitív volt a fogadtatás, örültek ennek a lehetőségnek. Nagy előnye, hogy 0-24 órában tudnak az online előjegyzés alkalmazással időpontot foglalni rendelésünkre anélkül, hogy ez nekünk plusz adminisztratív terhet jelentene.

Mit várnak féléves-éves távlatban a MedMax Online Előjegyzéstől?

Remélhetőleg a telefonos megkeresések száma tovább fog csökkenni, ahogy egyre többen fogják használni ezen kényelmi szolgáltatást. Ezáltal a jelenlévő betegekre, illetve az egyre inkább előtérbe kerülő prevenciós tevékenységekre több idő juthat.

Mit hiányol a szolgáltatásból? Milyen plusz funkciókat tartana hasznosnak?

Plusz funkciók tekintetében esetleg a recept igényeket is lehetne az online előjegyzéssel közvetíteni felénk (bár erre e-mail elérhetőségünk is van, de alkalmazással biztosan kényelmesebb lenne).

Köszönjük szépen a riportot!

További információk a MedMax Előjegyzés moduljáról:

Az online Előjegyzés előnyei a MedMaxban