ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználónk!

Közeleg az Oktató Családorvosok XXIV. Továbbképző Konferenciájának időpontja, ahol kiállítóként és várhatóan az indikátorokkal kapcsolatban közreműködőként is részt fogunk venni. Az esemény 2023. április 21-23. között Siófokon, a Hotel Azúrban kerül megrendezésre.

Fontos, a jövő(nk)re nézve nélkülözhetetlen információkkal, rendkívüli lehetőségekkel várjuk megtisztelő látogatásukat standunknál.

A bemutatónk középpontjába természetesen MedMax háziorvosi rendszerünket szeretnénk állítani, de szót ejtünk az elmúlt időszak változásairól, az új indikátorok más szemmel történő figyeléséről, a legfontosabb modulokról és az idén várható MedMax fejlesztések kulisszatitkairól is.

Továbbra is nagyon fontosnak tartjuk kedves Felhasználóink és az érdeklődő háziorvosok véleményének megismerését programjainkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Számítunk javaslataikra, észrevételeikre, milyen funkciókkal bővíthetjük még a MedMaxot az elkövetkező időszakban.

Kedves Felhasználónk!

Szeretettel várjuk megtisztelő látogatásukat április 21-23-án Siófokon, az Oktató Családorvosok XXIV. Továbbképző Konferenciáján, ahol szakértő munkatársakkal állunk rendelkezésükre és örömmel válaszolunk minden kérdésükre.

Jelentkezés a konferenciára:

https://medukator.eu/aloldal/regisztracio-a-konferenciara/

Szép napot kívánunk, üdvözlettel:
a ProFix MedMax csapata 🙂