ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Az innováció ereje a MedMax fejlődését a kezdetektől meghatározza. Az alábbiakban olyan – a MedMaxhoz egyéni igényekre, elvárásokra készült, opcionálisan választható – modulokat gyűjtöttünk össze az elmúlt évekből, amelyek a visszajelzések alapján jól sikerültek, sokan ismernek, szeretnek és használnak.

 

Dokumentumtár modul

Tudta, hogy a Dokumentumtár modullal minden dokumentumot egy helyen is megtekinthet a MedMaxban, legyen az az orvos által a MedMaxban kiállított (pl.: igazolások, beutalók stb.) vagy külső forrásból származó pl. EESZT-ből letöltött vagy csatolt dokumentum, lelet, PCR vagy Rapid Antigén Teszt eredmény?

Extrák modul

Tudta, hogy az Extrák modul használatával pl. úgy küldhetjük be e-jelentéseinket a MedMaxból, hogy azok érvényesítéséhez nem kell a postafiókunkba belépnünk: az érvényesítést megtehetjük a MedMaxban is, a Jelentéseknél a vízszintes szalagmenü Érvényesítés gombjával?

Dokumentumtár és Extrák modul együtt

A Dokumentumtár és Extrák modul együttes megléte esetén körlevelet küldhetünk e-mailben az érintett betegeink részére, pl. a járványhelyzet alakulásáról, javaslatokról vagy pl. figyelmeztethetjük őket, hogy megérkeztek a Covid-19 (vagy bármilyen más) védőoltások a praxisba, fáradjanak be a rendelőbe. A Névjegyalbumban a MedMaxba beírt valamennyi beteg valamennyi telefonszáma egy listába, kvázi telefonkönyvbe van összegyűjtve. Egyszerűen és gyorsan megtalálható, ki hívhatta az orvost, amennyiben a hívó telefonszámát kijelzi a rendelői telefon.

EESZT INFO modul

Az EESZT Info modul a vizsgálati eredmények figyelemmel követését és lekérdezését könnyíti meg azzal, hogy a pacienssel kapcsolatos egészségügyi adatokat (a DÖR-rel letiltott leletek kivételével) a háttérben, felhasználói beavatkozás nélkül, automatikusan kérdezi le és figyelmeztet, ha a beteg utolsó ellátása óta bármilyen új dokumentum, egészségügyi esemény keletkezett az EESZT-ben.

Az EESZT Vénytörténetében ellenőrzi, hogy a paciensnek az utóbbi 3 hónapban felírtak e függőséget okozó szert (DÖR-el letiltott leletek kivételével).
Ha a beteg bármely orvos által 3 hónapra már el van látva gyógyszerrel, a felírás előtt figyelmeztet a MedMax, hogy addikció gyanúja vagy értékesítési szándék veszélye áll fenn. Természetesen a figyelmeztetés ellenére dönthet úgy az orvos, hogy mégis felírja, pl. ha hosszabb időre külföldre utazik a beteg.

Kedves Felhasználóink!

A modulok használatával kapcsolatban forduljanak bizalommal hozzánk, várjuk megtisztelő kérdéseiket, érdeklődésüket.

Szép hetet kívánunk, tisztelettel: a ProFix MedMax csapata