ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Kedves Asszisztensek!

A mai nap a frissítésé, a délelőtti órákban minden kedves Felhasználónk részére publikáltuk a MedMax 2.0.8850 új verzióját.

Segítségképpen készítettünk egy kisfilmet az éves KSH jelentés elkészítéséhez, beküldéséhez, melyet a MedMax youtube csatornáján, valamint közvetlenül a MedMaxból is elérhetnek az Alapnézet/Filmek menüből. Szintén az Alapnézeten a Mi az új? ikonra kattintva a további újdonságokról is olvashatnak részletes, ábrákkal illusztrált írásos összefoglalót.

A frissítést követően a MedMax a KSH 1021-es jelentésben már külön sorban összesíti a Telemedicinális ellátásokat.
A MedMax XML formátumban is elkészíti a jelentést, melyet csak be kell tallózni a kisfilmben bemutatott módon a KSH Elektra felületére.

Tehát indulhatnak a feltöltések, csak bírja a KSH rendszere a hajrát 🙂

A KSH jelentés február 15-ig adható le.

A KSH ügyfélszolgálata ingyenes zöld számot működtet a jelentés beküldésével kapcsolatban felmerült kérdések megoldására a 06-80/200-766 zöld telefonszámon és természetesen mi is megpróbálunk minden csatornán segíteni.

Üdvözlettel: a ProFix MedMax csapata