ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

A MedMax háziorvosi program praxisközösségi célzott akkreditációja a múlt héten sikeresen lezárult. Az Országos Kórházi Főigazgatóság által támasztatott praxisközösségi követelményeknek sikeresen megfeleltünk.

 

A praxisközösségeknek az OKFŐ befogadását követő hónaptól szükséges a szakmai tevékenységeket rögzíteni a háziorvosi rendszerekben. Ez azt jelenti, hogy akiknek az Országos Kórházi Főigazgatóságtól októberben megérkezett a nyilvántartásba vétele, azon praxisokban november 1-től kell ennek megfelelően a praxisközösségi szakmai tevékenységeket adminisztrálni.

A MedMaxban október 1-től egyszerűen és gyorsan rögzíthetőek a szakmai tevékenységek. A MedMax Praxisközösségi moduljának megléte esetén az Ellátási lap vízszintes szalagmenüjében megjelenik egy új, Praxisközösség – Szakmai tevékenységek gomb. A használatával a Segítő jobbról beemelhetőek az Ellátási lapra az elvégzett szakmai tevékenységek. A tevékenységek a pontszámokkal együtt statisztikázhatóak is.

A tevékenységek rögzítése és azok statisztikázása is térítésmentes, amíg minden információt beszerzünk a kötelező elvárásokról.

Dolgozunk azon, hogy amennyiben egyértelműen megfeleltethető az elvégzett tevékenység, a MedMax automatikusan beemelje a hozzá tartozó szakmai tevékenység kódját az ellátási lapra. Hamarosan ezek a kényelmi funkciók is elérhetőek lesznek a programban.

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Kérjük, amennyiben Ön is csatlakozott praxisközösséghez, kérje ügyfélszolgálatunktól a Praxisközösségi modul aktiválását a programjában.
Segítségképpen a funkció használatát az alábbi kisfilmben szeretnénk bemutatni.

 

A praxisközösségek működésével kapcsolatos adminisztrációt folyamatosan és maximálisan támogattuk eddig is és a jövőben is kiemelt prioritással fogjuk támogatni a MedMaxban.

Bármilyen további kérdés esetén várjuk megtisztelő jelentkezésüket, mindenben számíthatnak ránk.

Nagyon szép hetet kívánunk, üdvözlettel:

a MedMax csapata