ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Kedves Asszisztensek!

A július eleji verziófrissítés palackjába többek között a következő újdonságok kerültek. Az új funkciók részletes leírását elolvashatják a MedMax – Mi az új? menüjében.

– A NEAK oldaláról letölthető Covid beoltottak és nem oltottak listában szerepelnek a praxis betegeinek telefonszámai vagy e-mail címei is. A verziófrissítést követően ebből a listából az összes beteg elérhetőségét a MedMaxba, a helyére importálhatjuk, ha az még nincs rögzítve a törzskartonon.

– Az egészségügyi szolgáltatók által végzett COVID-19 Rapid Antigén Tesztek eredményét kötelező mostantól rögzíteni és az EESZT-be küldeni.
Az ellátási lapon a Covid-19 gombra kattintva érhetjük el az új Rapid antigén teszt menüpontot. Az eredményt az ellátás lezárásakor tölti fel a MedMax a Térbe, sikeres beküldés esetén az EESZT Lekérdezések / Dokumentumok résznél láthatjuk a Tér által generált Rapid Antigén Teszt eredmény nevű kétnyelvű pdf-et.

Covid oltások legyűjtése és importálása: a Rendelés nézet új COVID oltások gombjára kattintva megnyílik a SARS-CoV-2 védőoltások ablak, ahol ellenőrizhetjük, hogy egy adott időszakban az EESZT portálon általunk rögzített oltások a MedMaxban is szerepelnek-e, ha nem, akkor importálhatjuk.

– A gépjárművezetői egészségügy alkalmasság érvényességi ideje 2021.07.01-jétől a 13/1992. (VI. 26.) NM rendelet szerint módosult.
A rendelet szerint az egészségi alkalmassági vizsgálat határidejét az 1. és a 2. alkalmassági csoport esetében is úgy kell megállapítani, hogy annak hónapja és napja megegyezzen a vizsgált személy születésének hónapjával és napjával. A MedMax ennek megfelelően ajánlja fel az érvényességi időt.

Folytatjuk a kisfilmek készítését is. Annak reményében, hogy minél többen veszik használatba, most az OMSZ Covid-19 PCR Mintavételi lap használatát szeretnénk megosztani.

 

Szép hetet kívánunk, tisztelettel:
a MedMax csapata