ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Egy kis ízelítő a májusi MedMax verzió főbb újdonságaiból:
  • A frissítést követően a gépjárművezetői alkalmassági vizsgálat adatait a Jogosítvány ablakban az új Beküldés gombra kattintva továbbíthatjuk az EESZT felé. Fontos, hogy sikeres beküldés és feldolgozás esetén a Térből visszakapott Alkalmassági vélemény feldolgozási jelentést nyomtassuk ki a betegnek, amelynek a második oldalán szerepel a gépjármű vezetői alkalmassági vélemény is. Az új funkció részletes leírását elolvashatják az Alapnézeten található Mi az új?-ban.
  • A Hozzájáruló nyilatkozat COVID-19 fertőzés elleni vakcina beadásához dokumentumot kinyomtathatjuk a programból. A MedMax kitölti a beteg nevét, TAJ számát, születési dátumát, lakcímét, telefonszámát és e-mail címét.
  • Amennyiben a jogviszony ellenőrzés eredménye a TAJ egyéb okból érvénytelen vagy a TAJ NAV járuléktartozás miatt érvénytelen, a MedMax gyógyszerfelíráskor a jogcím mezőben a Teljes ár jogcímet ajánlja fel automatikusan.

Kedves Felhasználóink!

Bármilyen kérdés, kérés esetén ügyfélszolgálatunk örömmel várja megtisztelő jelentkezésüket a SEGÍTHETÜNK? nyomógombra kattintással, illetve szokásos elérhetőségeink bármelyikén!

Tisztelettel: a MedMax csapata