ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Bár a MedMax pénteken publikált 2.0.8760-as verziófrissítésében számos újdonság található, most egyet mégis kiemelnénk közülük, amelynek használatát szeretnénk bemutatni: az oltási nyilatkozatok, különös tekintettel az influenza oltásra vonatkozó kiegészítő szövegek sablonozási lehetőségét.

A MedMaxban az oltóanyagokhoz oltási nyilatkozat sablonokat rendelhetünk. Alapértelmezetten 6 féle oltási nyilatkozat sablon található a programban, ugyanakkor bármely másik oltóanyaghoz is létrehozhatunk saját nyilatkozat sablont. A jelenleg a programban felkínált nyilatkozat sablonok a 3FLUART, valamint a VAXIGRIP TETRA oltásokhoz a Felhasználóink által javasolt COVID-19 fertőzésre vonatkozó kiegészítéssel készültek és igény szerint természetesen módosíthatóak.

Mindkét nyilatkozat sablonból kétféle található, az első a páciens saját beleegyező nyilatkozata, a második a beteg törvényes képviselőjének a beleegyező nyilatkozata. Ezenkívül benne hagytuk az eddig elérhető oltási nyilatkozatot is ÁLTALÁNOS és ÁLTALÁNOS (törv. képviselő) néven, amely bármilyen más oltás esetén továbbra is használható.

Amennyiben egy adott oltóanyaghoz új sablont szeretnénk rendelni vagy a már meglévő sablonját szeretnénk átszerkeszteni, az oltóanyag kiválasztása után a nyilatkozat szövege módosítható, majd az eszköztáron lévő Sablonba gombbal elmenthető. Ettől kezdve az adott oltáshoz ezt a nyilatkozat fogja felajánlani a MedMax.

A 3FLUART és VAXIGRIP TETRA oltásoknál az Oltott csoport listáját kibővítettük az Egyéb: A fenti csoportokba nem tartozó, a 284/1997. (XII. 23.) Korm. rendelet alapján védőoltásban részesített indikációs ponttal és módosítottuk az Influenza (3 év fölött) és Influenza (3 év alatt) jelentéseket.

Fontos, hogy amennyiben már rögzítettek ilyen oltást és üresen hagyták az indikációs pontot, a frissítés automatikusan feltölti azt az új indikációs ponttal.

Kedves Doktornő/Doktor Úr! Kedves Asszisztensek!

Tudjuk jól, ebben a súlyosbodó járványhelyzetben különösen szükség van arra, hogy Felhasználóink munkáját mindenben támogassuk. Bármilyen kérdésben, kérésben forduljanak hozzánk bizalommal, minden tőlünk telhetőt megpróbálunk megtenni az Önök érdekében.

Köszönjük önzetlen és áldozatos munkájukat!

Tisztelettel: a MedMax csapata