ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Kedves Asszisztensek!

Nyakunkon az influenza szezon és vele együtt megérkeztek az influenza elleni védőoltások is. Az idei évben a kormány határozata értelmében mindenki számára térítésmentesen adható az oltóanyag. Számos megkeresés érkezett ügyfélszolgálatunkhoz az ingyenesen adható oltások rögzítésével kapcsolatban, ezért szeretnénk a következő útmutatóval segíteni munkájukat.

Az eddigi évekhez hasonlóan az oltott csoportokról jelentési kötelezettséget kell minden praxisnak teljesítenie. Ennek megfelelően, amennyiben a beteg beletartozik bármely oltott csoportba, a megszokott módon rögzítsük az oltást, tehát a MedMaxban jelenleg is elérhető oltott csoportok közül válasszuk ki azt az elemet, amelybe az adott páciensünk beletartozik.

Azokban az esetekben, amikor nem tartozik a beteg egyik indikációs csoportba sem, hagyjuk üresen az Oltott csoport mezőt. Amikor elkattintunk az oltás ablakból, hagyjuk figyelmen kívül a MedMax arra vonatkozó üzenetét, hogy hiányzik az oltási indikáció az Oltott csoport mezőből, Ok gombbal nyugtázzuk az üzenetét. A figyelmeztetéstől függetlenül elmenti az oltást a program.

Ahhoz, hogy a jelentésben szerepeljenek ezek az oltások, a verziófrissítés megtörténte után az Oltási statisztikában kell lekérdezni, hogy kiknél üres az Oltott csoport mező, és ahol üres, ott pótolni kell utólag az Oltott csoportot. Ezután elkészíthetjük a jelentést.

Kedves Felhasználóink!

Készülünk az új oltott csoportok módosításával, valamint az oltási nyilatkozatok, különös tekintettel az influenza oltásra vonatkozó kiegészítő szövegek sablonozási lehetőségével. A következő verziófrissítéssel fogjuk küldeni a változásokat.

Köszönjük szépen türelmüket.
Örömmel várjuk megtisztelő jelentkezésüket bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban.
Szép, pihenéssel teli hétvégét kívánunk, üdvözlettel: a MedMax csapata