ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu
Kedves Doktornő/Doktor Úr! Kedves Asszisztensek!

Nem tudunk sajnos kibújni abból a világból, amelyben élünk. 2020. július 1-jétől változnak az online számla adatszolgáltatási kötelezettség szabályai is, bővül azon számlák köre, amelyekről adatot kell szolgáltatni a NAV felé. A változás Felhasználóink adatszolgáltatási kötelezettségét is érintheti. Amennyiben esetleg még nem értesült a változásokról, javasoljuk, hogy az új szabályokról kérjen tájékoztatást könyvelőjétől.

ONLINE SZÁMLA ADATSZOLGÁLTATÁS 2020.07.01-TŐL

A MedMaxhoz illesztett ProgramTech Kft. számlázó programját számos kedves Felhasználónk használja már évek óta megelégedettséggel, az illesztés használatának a ProFix felé nincs költségvonzata. A ProgramTech Most számlázó program a 2020. július 1-jétől életbe lépő új szabályoknak megfelelően teljesíti az adatszolgáltatási kötelezettségeket.

 
A MedMaxból a ProgramTech Most számlázó programmal gyorsan és egyszerűen nyomtathatunk számlát a Pacienslistában szereplő pacienseknek. A számlázó programot a MedMaxtól függetlenül, önállóan is használhatjuk, amennyiben cégnek vagy olyan partnerünknek szeretnénk számlázni, amely vagy aki nem szerepel a MedMax paciens listájában.
A MedMaxhoz illesztett számlázó program a Programtech Kft. ügyfélszolgálatától rendelhető meg, a számlázó programmal kapcsolatban a ProgramTech munkatársai várják megtisztelő jelentkezésüket az alábbi elérhetőségeiken.
ProgramTECH Kft.
Telefon: 06 94/900-025
E-mail: programtech@programtech.hu
Web: www.programtech.hu
 
A számlázó program telepítését követően a MedMaxban a számla készítését kezdeményezhetjük a Pacienslistán állva a szalagmenü Számlázás nyomógombjával, valamint az Igazolás, a Jogosítvány, a Lőfegyver és a Látlelet nyomtatványok eszköztárának Számlázás gombjával. A gombra kattintva minden esetben a Számlázás indítása ablak jelenik meg, ahol kiválaszthatjuk azokat a számlatételeket, amelyekről számlát szeretnénk kiállítani, majd a Számla készítése gombra kattintással elindul a számlázó program.  
 
A ProgramTECH számlázó szoftverrel már rendelkező kedves Felhasználóinknak annyi teendőjük van, hogy regisztráljanak a NAV Online számla rendszerében és töltsék ki a technikai felhasználó adatait a számlázó programban. A teendőkről a www.programtech.hu oldalán részletes leírás is található.
Kedves Felhasználóink!

Köszönjük megtisztelő támogatásukat és bizalmukat. Bármilyen kérdésük, észrevételük merül fel a MedMaxszal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, bátran keressenek minket, munkatársaink örömmel segítenek.
Mindenben számíthatnak ránk!

Tisztelettel: a MedMax csapata