ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Hiszünk abban, ha az ember időt szán az elmúlt évének értékelésére, ez segíthet neki abban, hogy az új éve olyan legyen, amilyet igazán szeretne. Mi is szerettük volna látni, épp hol tartunk, ezért mi is összegeztünk, szoroztunk, osztottunk. Bízunk benne, hogy összefoglalónk mindenki számára érdekes és beszédes lesz.

Tavaly összesen 10094 esetben kattintottak a MedMaxban a Segíthetünk? gombra és átlagosan 10 percen belül reagáltunk a „segélyhívásokra”. Pontosan 3159 órát, 5 percet és 25 másodpercet beszélgettünk egymással és ezek hossza átlagosan 16 és fél perc volt. Érdekességképpen említjük meg, hogy az abszolút telefonálási csúcstartónk egy debreceni háziorvos, akivel tavaly összesen 60 alkalommal beszéltünk. Mi ez, ha nem krónikus ProFix függőség? 🙂

Mindent szeretnénk megtenni annak érdekében, hogy emberileg és szakmailag is a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki kedves Felhasználóinkat. A MedMaxban működik egy értékelő rendszer, amelyben minden egyes telefonbeszélgetés után értékelni lehet munkatársainkat, ez alapján Felhasználóink több mint 90%-a elégedett volt a telefonon nyújtott megoldási javaslatainkkal. 2019-ben 214 új felhasználót üdvözölhettünk a MedMaxosok táborában, így ma már 1366-an vagyunk, azaz minden 4-ik praxisban MedMaxszal dolgoznak. Szeptemberben kutyabarát munkahely lettünk, augusztusban, októberben és decemberben egy-egy munkatárssal bővült a csapatunk Aranka, Zsuzsi és Metta személyében.

Kedves Doktornő/Doktor Úr! Kedves Asszisztensek!

Kihívást jelent számunkra, hogy megőrizzük az értékeinket és tovább fejlődjünk, hogy még eredményesebben tudjunk az Önök problémáira reagálni. Köszönjük megtisztelő bizalmukat, továbbra is segítsenek bennünket javaslataikkal, észrevételeikkel. Várjuk megtisztelő jelentkezésüket, kérdéseiket is, mindenben számíthatnak ránk.

Szép hetet kívánunk, üdvözlettel: a ProFix MedMax csapata