ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználónk! Kedves Doktornő/Doktor Úr!

A 23/2019. (X. 15.) EMMI rendelet szerint 2020. január 1-ig minden magánorvosi és foglalkozás-egészségügyi szolgáltatónak csatlakoznia kell az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térhez magánorvosi vagy üzemorvosi szoftverrel.

„Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Teret (EESZT) használó intézmények köre hamarosan tovább bővül: 2020. január 1-ig minden nem közfinanszírozott magánorvosi szolgáltatást nyújtó egészségügyi szolgáltatónak el kell végeznie a csatlakozással kapcsolatos teendőit. Ezzel megtörténik az ország teljes lefedettsége és az EESZT-hez csatlakozott egészségügyi szolgáltatók száma 25 ezerre nő. Az EESZT-hez csatlakozott egészségügyi szolgáltatók kötelesek az ellátási események adatait és a kapcsolódó ellátási dokumentumokat továbbítani az EESZT-be, az ellátás során felírásra kerülő vényeket pedig az EESZT-n keresztül megrendelni.”

Magánszolgáltatói csatlakozás 2020. január 1-ig

2017 óta több mint 1300 háziorvost csatlakoztattunk az EESZT-hez sikeresen a MedMax háziorvosi programmal. A visszajelzések szerint a MedMaxban az EESZT funkciókat azóta is megelégedve használják kedves Felhasználóink.

Az EESZT-hez csatlakozó magánorvosi és foglalkozás-egészségügyi szolgáltatók számára ugyanezt a biztonságos és gyors csatlakozást kínáljuk a MedMax Privát és a MedMax Üzem EESZT akkreditált orvosi rendszereinkkel.

 

A csatlakozási folyamat több adminisztrációs és műszaki lépésből áll, amelyek teljesítésével kapcsolatban már most várjuk megtisztelő jelentkezésüket, kérdéseiket. Forduljon bizalommal hozzánk az info@medmax.hu e-mail címen vagy keressen minket a (1) 445-2533 telefonszámon, mindenben számíthat ránk.

Tisztelettel: a MedMax csapata