ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

A tegnap Budapesten megtartott IME XVII. Országos Egészségügyi Infokommunikációs Konferencián az Állami Egészségügyi Ellátó Központ EESZT fejlesztő partnereként, mint kiállító vettünk részt. A rendezvény egyik fő célja az elektronikus egészségügyi ágazati fejlesztések bemutatása volt.

A konferencián Szabó Bálint, az EESZT Fenntartási és Üzemeltetési Főosztály vezetője nyújtott betekintést a MedMax EESZT Info moduljának működésébe. Köszönjük szépen a bemutatkozási lehetőséget.

Az EESZT Info modul legfontosabb célja, hogy felhívja a figyelmet a paciens EESZT-be került friss adataira, amennyiben a beteggel történt utolsó találkozás óta új adatokat töltöttek fel róla a Térbe. Az orvos-beteg találkozás megkezdésekor a MedMax a háttérben lekérdezi az EESZT-ből, hogy a betegünkkel a MedMax-ban rögzített utolsó ellátása óta – de maximum 6 hónapra visszamenőleg – történt-e bármilyen egészségügyi esemény: volt-e más szolgáltatónál ellátása, állítottak-e ki neki leletet, írtak-e neki vényt.

A sikeres lekérdezést követően az EESZT Lekérdezés gombjának felirata piros színre vált. A gomb listáját lenyitva a MedMax kijelzi, hogy melyik adattípusból hány új bejegyzést talált. Az Új információk az EESZT-ben ablakban láthatjuk mely paciensünknek mikor és milyen eredménnyel zárult a háttérlekérdezése.

Kedves Felhasználóink!

Az EESZT Info modulban rejlő potenciálokról érdeklődjön munkatársainknál, örömmel segítünk minden kérdésben, kérésben. További szép napot kívánunk, üdvözlettel: a MedMax csapata