ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Androidos tablet eszközre fejlesztett MedMax Riporter alkalmazásunkkal a beteg által önállóan megválaszolható kérdések kitöltését a beteg kezébe is adhatjuk.

 

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kedves Felhasználónk!

A MedMaxban vannak kérdőívek, amelyek kitöltése vagy kötelező, vagy erősen ajánlott bizonyos esetekben pl. jogosítvány, kishajó, lőfegyver esetén az alkalmassági vizsgálat, az alvási apnoé vagy a praxisközösségekben a kockázatok felmérése, szűrése során. A beteg ilyen kikérdezése nem orvosi, de nem is szakdolgozói feladat, csupán a válaszok kiértékelése az, ezért a kérdezőbiztos szerepét rábízhatjuk egy okos készülékre.

Gyakorlatban az orvos vagy nővér elrendeli, hogy milyen kérdőívek kitöltése javasolt a betegnél, elindítja a tableten a Riporter alkalmazást, kiválasztja a kitöltendő kérdőíveket, és rövid instrukciót követően odaadja a betegnek. A beteg a készüléken válaszol a kérdésekre, és ha elkészült, visszaadja azt a nővérnek, aki ellenőrzi a kitöltést, és egy gombnyomással beküldi a válaszokat a MedMaxba. A beküldés után a MedMaxban megnézhetjük a kitöltött kérdőíve(ke)t, ha szükséges, módosíthatjuk, kiegészíthetjük, elmenthetjük, nyomtathatjuk.

A MedMax Riporter alkalmazás a Google Play Áruházból díjmentesen tölthető le. A kényelmes kitöltés érdekében javasolt legalább 7”-os képernyőméretű készüléket használni, de a Riporter bármely androidos készüléken működik.

Várjuk kedves érdeklődésüket a Riporter modul üzembe helyezésével kapcsolatban.

Tisztelettel: a MedMax csapata