ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Habár Húsvétkor sok a teendőnk, az ünnepi készülődés, főzünk sonkát, tojást, hímezünk, hámozunk, ilyenkor sem felejtkezhetünk el teljesen a mindennapjainkat érintő feladatokról, pl. a TAJ összevetés fontosságáról.

A havi változás jelentések megtekintésekor előfordulhat, hogy azzal a problémával szembesülünk, néhány betegünk „eltűnt” a praxisból, amely hosszabb távon jelentős finanszírozás kiesést is okozhat a praxisnak. Érdemes ezért ellenőrizni a NEAK visszajelzését a ki és bejelentkezésekről és az eltéréseket minimalizálni a NEAK és a praxis nyilvántartásában.

Hogyan hasonlíthatjuk össze a praxisba bejelentkezett betegeink listáját a NEAK által nyilvántartott betegeink listájával (TAJ összevetés)? Munkatársaink háta mögött több száz TAJ összevetés áll már, ezért jó szívvel ajánljuk magunkat segítségképpen. 🙂

A havi változás jelentés elküldése és sikeres feldolgozása után a MedMaxban elkészített TAJ (teljes regiszter) jelentéssel lecseréljük a NEAK e-jelentés weboldalán az Összetett funkcionalitású felületben a sikeresen beküldött és feldolgozott Változás jelentést. A NEAK – általában 2-3 héten belül – ugyanerre a felületre fogja felölteni a betegnyilvántartás közötti különbségeket. Figyelem, a TAJ jelentést – ugyanúgy, mint más jelentéseket – csak az aktuális hónap első 5 munkanapján van lehetőségünk felölteni.

 

Kedves Felhasználóink!

Fazekas Anna Húsvéti versével és a MedMax tavaszi fotóival kívánunk kellemes húsvéti ünnepeket Minden Kedves Felhasználónknak, Olvasónknak.

Fazekas Anna: Húsvéti vers

Kásás lett a hótakaró,
olvadozik, szörcsög a hó,
beisszák a szomjas rögök,
szellő jár a tar fák között.
Ám a pocs-pocs, vizes földbül,
hóvirág-szár kél, kizöldül,
bokrok ágán bársony barka,
közeledik Húsvét napja.
Készül hímes, piros tojás,
megkezdődik a locsolás.
Húsvét hétfőn egész nap,
aki öntöz, tojást kap.

Üdvözlettel: a MedMax csapata