ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

A Három generációval az egészségért pályázaton 81 praxisközösség nyert támogatást.

A praxisközösségek elindulásával több fejlesztést megvalósítottunk a MedMaxban, melyek a Három generációval az egészségért pályázatban vállalt teendők adminisztrációját támogatják.

A MedMax praxisközösségi modulja nem csupán a praxisok, hanem akár a praxisközösségben résztvevő összes egészségügyi szereplő munkáját is segítheti, ide értve a gyógytornász, dietetikus és a mentálhigiénikus szakellátásokat, valamint az egészségfejlesztési irodákat is. A MedMaxszal  jogosultságtól függően a praxisközösség szereplői adatokat küldhetnek és fogadhatnak egymás között meghatározott adattartalommal.

 

 

A MedMax háziorvosi programban a praxisközösségi szereplők kitölthetik az állapotfelmérő kérdőíveket. A kérdőív nyomtatható, illetve pdf formátumban elmenthető, valamint a kitöltött állapotfelmérőkről statisztika is készíthető.

 

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Gratulálunk a Három generációval az egészségért programra sikerrel pályázó Felhasználóinknak, örömmel várjuk megtisztelő jelentkezésüket, mindenben számíthatnak ránk.

 

Várjuk azon háziorvosi praxisok megtisztelő jelentkezését is, akik más háziorvosi programmal dolgoznak jelenleg, ugyanakkor szeretnék a MedMax és a hozzákapcsolódó szolgáltatásokat igénybe venni a praxisközösség feladatainak adminisztrációjához.

 

Köszönjük szépen figyelmüket!
Üdvözlettel: a MedMax csapata