ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

A vastagbélrák szűrési programmal kapcsolatban kérdezték tőlünk, hogy amennyiben adminisztrálni szeretnék a MedMaxban a prevenciós tevékenységet, miként és hol tehetik meg. Javasoljuk, hogy a prevenciós tevékenység legegyszerűbb adminisztrálására válasszák az ellátás során a Szűrések ikont.

A Segítő jobbon az adott beteg kérésére elvégezhető Esedékes vizsgálatok jelennek meg az alapértelmezett felhasználói beállításoknak megfelelően, itt tegyük a pöttyöt az Összes opcióra, majd a listában keressük meg a Gyomor-bélrendszeri eredetű vérzés szűrését. Dupla kattintással hozzuk át az ellátási lapra és töltsük ki az eredményt és a diagnózist.

A vastagbélrák szűrésben részt vett páciensek listáját a Statisztika/Szűréseknél az adott szűrést kiválasztva statisztikázhatjuk.

Az Instant modullal külön páciens csoportot is készíthetünk, amellyel további több lépcsős lekérdezések készíthetőek. A segítségével a páciens listán a vastagbélrák szűrésben részt vett betegek csoportjára közvetlenül is szűrhetünk.

A webes felületen elérhető OSZR Kommunikációs modulja jelenleg sajnos nem tartalmaz olyan lehetőséget, amellyel a MedMaxból vagy bármely háziorvosi programból beemelhetőek lennének az adatok. A kapcsolatot – amint erre lehetőséget kapunk – ki fogjuk alakítani.

Köszönjük szépen figyelmüket!

Szép napsütéses délutánt kívánunk, üdvözlettel: a MedMax csapata