ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Az idén a háziorvosok minőségi munkáját ösztönző indikátor rendszer költségvetési előirányzata tovább nőtt. Jelenleg MedMax Felhasználóink 2/3-a rendelkezik a MedMax indikátor figyelő Care Manager moduljával. A modul nélkül és a modullal dolgozók között éves szinten akár egymillió forint eltérés is lehet az indikátor eredmények után járó kifizetésekben.

A Care Manager modul algoritmusai célzottan figyelmeztetik a Felhasználót a körzetnek megfelelő indikátorcsoportokban a tevékenységek elvégzésére. A rendszerben értékelt, az egyes betegekre vonatkozó paraméterek figyelésével minden bejelentkezett paciensnél jelezni tud a MedMax, hogy azokban az indikátorokban, amelyek célcsoportjába beleesik, van-e aktuális tennivalónk a beteggel.

Tapasztalataink szerint azon Felhasználóink, akik rendszeresen használják a Care Manager modult, havonta több ponttal növelik eredményüket, s ez több tízezer forint pluszfinanszírozást is jelenthet a praxisnak.

Kedves Felhasználóink!

Amennyiben a Care Manager modullal kapcsolatban további információkkal szolgálhatunk, várjuk megtisztelő jelentkezésüket az alábbi elérhetőségeken. Forduljanak bizalommal hozzánk, mindenben számíthatnak ránk.

Üdvözlettel: a ProFix MedMax csapata