ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Jelen bejegyzésünkben a MedMax február végi verziójából válogattunk néhány újdonságot.

  • Gyermekek súlya az infopanelen

Gyermekek esetén a gyógyszeradagolás kiszámításához adhat segítséget, ha a gyermek testsúlyát az Infopanelen is bármikor – pl. gyógyszerfelírás közben – megnézhetjük. A születési dátum / életkor felirata fölé mozgatva az egeret, buborék súgóban megjelenik a paciens testsúlya. Ha a gyermek súlyát nem a mai ellátáson mértük, akkor megjelenik az érték mellett a mérés óta eltelt napok száma is. Itt a testsúlyt 14 éves korig tekinthetjük meg.

  • GDPR – Adatkezelési nyilatkozat/záradék

Amennyiben betegeinknek nyomtatunk Vizsgálati – vagy Ambuláns lapot, lehetőségünk van a dokumentum aljára egy előre meghatározott szöveget nyomtatni (pl. adatkezelési nyilatkozat). A Felhasználói beállítások / Nyomtatás beállításai / Vizsgálati lap fülön az Általános rész két szöveges mezőjében, akár külön-külön is megszerkeszthetjük a Vizsgálati lap és az Ambuláns lap aljára nyomtatandó szöveget.

  • Praxisközösségi fejlesztések

    • Rögzíthető az állapotfelmérés Eredménye, amelyet legördülő listából választhatunk ki. Az eredmény rögzítése az állapotfelmérők jelentésekor lesz fontos.
    • Az előzmények között ezen túl kinyomtathatóak a következő életmód kérdőívek is: Demencia szűrés, Szorongás (GAD2), Népegészségügyi szűrések, Fizikai aktivitás (IPAQ) és Ápolási anamnézis.
    • Felhasználónktól az Egészségi Állapot Felmérő nyomtatvány (EFOP 1.8.0. kérdőív) leadásakor az Életmód kérdőívek közül a Fizikai aktivitás és az Ápolási anamnézis kérdőíveket is kérik, ezért az Állapotfelmérő lapot három részre osztottuk. Az első rész A TIZENNYOLC ÉVEN FELÜLI KLIENSEK EGÉSZSÉGIÁLLAPOT-FELMÉRÉSE (az eddig megszokott nyomtatvány), a második része a SZAKDOLGOZÓI ANAMNÉZIS, amelynél az Ápolási anamnézis adatait jelenítjük meg, a harmadik rész pedig az INTERNATIONAL PHYSICAL ACTIVITY QUESTIONNAIRE (IPAQ), ahol a Fizikai aktivitás (IPAQ) kérdőívet tekinthetjük meg.

 

Örömmel várjuk jelentkezésüket a megszokott elérhetőségeinken. Köszönjük megtisztelő figyelmüket, jó munkát kívánunk az új verzióhoz.

Üdvözlettel: a ProFix MedMax csapata