ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Család- és gyermekorvosi praxisközösségek, praxisok, illetve fenntartó önkormányzatok 5,8 milliárd forintra pályázhatnak népegészségügyi feladatok hatékonyabb ellátására, illetve prevencióra. A Három generációval az egészségért elnevezésű program célja az egészségben eltöltött évek számának növelése, a szív- és érrendszeri, a daganatos megbetegedések rizikófaktorainak, valamint a gyermekek egészségi állapotát befolyásoló tényezők felmérése. A program forrásaiból egy-egy praxisközösségre 50-90 millió forint jut. A pályázati felhívásra a benyújtási határidő 2019. február 28.

A MedMax háziorvosi program minden tekintetben támogatni fogja a pályázat szakmai dokumentációs részét és az elektronikus jelentés előállítását.

http://www.profixnet.hu/FIN3_generacioval_program_plyzat_20…

https://www.aeek.hu/-/harom-generacioval-az-egeszsegert-pro…

Gondos Miklós, az ÁEEK főigazgatója és Horváth Ildikó, az EMMI egészségügyért felelős államtitkára a Három generációval ez egészségért projekt információs napján január 30-án.

 

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

A hamarosan elinduló  „Három generációval az egészségért program” pályázati felhívásra számos Háziorvos-Felhasználónk jelentkezett.
A pályázat informatikai részével kapcsolatban megkerestük az Állami Egészségügyi Ellátó Központ részéről Dr. Vajer Pétert, a projekt megbízott szakmai vezetőjét. Az együttműködésünk keretében a MedMax háziorvosi programban a dokumentáció és az elektronikus jelentések előállítására a fejlesztéseket megkezdjük, amint megkaptuk az ehhez szükséges specifikációt/rekordképet/szakmai tartalmat.

Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

Üdvözlettel: a ProFix MedMax csapata