ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a tavalyi évben hirdette meg az EFOP-1.8.2-17 kódszámú „Az alapellátás és népegészségügy rendszerének átfogó fejlesztése – alapellátás fejlesztése” című praxisközösségek alakítására vonatkozó pályázati felhívást.

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Tudomásunk szerint kedves Felhasználóink közül is sokan pályáztak sikerrel a részvételre, az elmúlt egy évben több mint 20 praxisközösség vette fel velünk a kapcsolatot. Szorosan együttműködünk az Irányító Hatóság  Monitoringért Felelős Almunkacsoport munkatársaival is annak érdekében, hogy a praxisközösségek munkáját hatékonyan segítsük.

Kérjük, ha Ön bármely praxisközösség tagja, jelezze felénk, hogy naprakész információkkal tudjuk ellátni.

 

Kedves Felhasználónk!

A Dél-alföldi Praxisközösségi Iroda szakmai vezetésével a MedMax háziorvosi programhoz a Praxisközösségi modul fejlesztése folyamatban van. A prevenciós és kontrollvizsgálatok, az egészségállapot felmérő kérdőívek rögzítése, valamint a kötelező jelentések előállítása a lehető legegyszerűbben valósul meg. Amennyiben nem lát el az adott praxis praxisközösségi tevékenységet, a MedMaxban nem fognak a pluszfunkciók, elemek megjelenni.

 

Az adminisztráció teljesítéséhez a szempont elemeket és funkciókat folyamatosan egyeztetjük Dr. Mester Lajos, az A – Praxisközösség (Mórahalom – Zákányszék – Ruzsa) szakmai vezető felhasználónkkal, illetve kedves kollégáival. A plusz egészségügyi (pl. dietetikus, gyógytornász, pszichológus) szakemberek megjelenésével az azokkal való szoros együttműködés érdekében egy opcionálisan használható új felületet is kialakítunk, amelyben a szakemberek az eredményeket rögzíthetik és elektronikusan tovább küldhetik jogosultságtól függően a praxisközösség más szereplőinek.

 

 

Kedves Felhasználónk!

Bízunk abban, hogy a most induló vagy már az elindult praxisközösségek számára nyilvánvaló előnyöket leszünk képesek kínálni a MedMaxszal és a MedMax használatára épülő Praxisközösségi modullal.

 

Kérjük, részletesebb információkért forduljon bizalommal Horváth Barbara munkatársunkhoz a barbara@medmax.hu e-mail címen.
Köszönjük megtisztelő figyelmüket, üdvözlettel: a MedMax csapata