ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználónk!

Az EESZT Info modul célja, hogy a pácienssel kapcsolatos lehető legtöbb adat háttérben történő lekérdezésével ne kerülhesse el a figyelmünket, ha a beteggel történt utolsó találkozásunk óta új adatok kerültek fel róla a Térbe, amelyek akár jelen ellátását is befolyásolhatják.

A modul feladata, hogy a pacienssel való foglalkozás megkezdésekor a háttérben, felhasználói beavatkozás nélkül kérdezze le az EESZT-ből, hogy betegünkkel a MedMax-ban rögzített utolsó ellátása óta – de maximum 6 hónapra visszamenőleg – történt-e bármilyen új egészségügyi esemény: volt-e más szolgáltatónál ellátása, állítottak-e ki neki leletet, írtak-e fel vényt és az új adatokról azonnali figyelmeztetést küldjön a Felhasználónak.

Az EESZT Info ezenkívül – felhasználói beállítás kérdése ez is – a beteg saját és a Térből érkezett gyógyszerfelírásait az Előző gyógyszerek listáján szinkronizálva is képes megjeleníteni.

A modul funkcionalitását folyamatosan bővítjük tovább.

Kedves Felhasználónk!

Az EESZT Info modul 2018. májusától 3 hónapig díjmentesen kipróbálható a MedMaxban. Kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunk felé, amennyiben utána is szeretné kihasználni a modul lehetőségeit.

Köszönjük szíves figyelmét. Várjuk megtisztelő érdeklődését!

Üdvözlettel: A MedMax csapata