ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

A törzskarton bevezetését 5 nappal a hatályba lépése előtt 2019. január 1-re halasztották.

Kedves Felhasználóink!

A halasztás miatt – alapos megfontolás után – úgy döntöttünk, hogy a MedMax 2.0.8605 verziójában még nem küldjük ki az új törzskarton teljes kérdőívét, ugyanakkor a Törzsadatokban az újonnan kitöltendő adatok már rögzíthetőek a betegeknél. A részletes felsorolásuk a verziófrissítést kísérő levélben található.

„Az Új törzskarton rögzítésénél alkalmazható kérdőíveket, melyeket a Törzsadatok szalagmenüjén az Életmód kérdőívek alatt találunk:

  • Életmód – 18 év felett/alatt: a páciens életkorának megfelelő kérdőívet tölthetjük ki a páciens vagy törvényes képviselőjének válaszai alapján. A válaszokat lenyíló listák, jelölő gombok vagy szabad szöveg segítségével adhatjuk meg. A kérdezettnek joga van a válaszadást megtagadni, ebben az
    esetben a megfelelő kérdésnél válasszuk a nem tud vagy nem kíván válaszolni lehetőséget.
  • Lelki egészség: csak felnőttek esetén szükséges kitölteni. A páciens megtagadhatja a válaszadást, ezt a tényt a törzskartonon rögzíteni kell.
  • Orvos véleménye: csak gyermekek esetén kell kitölteni. Jelölő gombok, lenyíló listák és szabad szöveges mezők állnak rendelkezésünkre a kitöltéshez.
  • Dohányzás: minden életkorban kitöltendő kérdőív. A páciens vagy törvényes képviselője itt is megtagadhatja a válaszadást.”

A Törzskarton bevezetésének elhalasztásáról itt olvashat részletesen.

Döntésünket az indokolta egyrészt, hogy az új törzskarton szakmai tartalma várhatóan még változni fog a bevezetéséig, másrészt most van egy rövid időnk arra, hogy még tovább finomítsuk a Felhasználóink számára a legoptimálisabb kezelési módszereket.

Figyelemmel kísérjük az Önök javaslatait, észrevételeit is és ezek mentén haladva fogjuk mind komfortosabbá és kényelmesebbé tenni a MedMaxban a törzskarton használatát.

Köszönjük, hogy kedves Felhasználóinkban igazi partnerre találtunk és támogatásukkal kitüntetnek minket.

Szép napot kívánunk, üdvözlettel: a MedMax csapata