ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

 

Az EFOP-1.8.2-17 kódszámú, „Alapellátás és népegészségügy rendszerének átfogó fejlesztése” című pályázati programra számos kedves Felhasználónk adta be tavaly a  pályázatát. A Svájci praxisközösség mintájára elinduló újabb praxisközösségek lényege a prevenciós eljárások bevezetése, szűrések megvalósítása, egészségállapot felmérése. A pályázat egyik feltétele volt, hogy 20 hónapig kell fenntartani, majd másfél évig kell folytatni a praxisközösségi munkát.

Mi hogyan tudjuk támogatni az EFOP-1.8.2-17 pályázatában a praxisközösségek munkáját?

Az utóbbi időszakban minden információt igyekeztünk beszerezni a praxisközösségekben résztvevő Felhasználóinktól, hogy pontosan lássuk, a MedMax-nak mit kell tudnia ahhoz, hogy maximálisan támogatni tudja a praxisközösség céljait. A meglévő információink alapján a MedMaxban a praxisközösségi működést modulszerűen oldjuk meg.  A Praxisközösségi rendszermodul a plusz funkciókkal egy kiegészítője lesz a programnak, amely csak azon Felhasználóinknál fog működni, akik praxisközösségi tevékenységet látnak el.

Mit fog nyújtani az új praxisközösségi rendszer modul?

A MedMax praxisközösségi munkát segítő kiegészítő modulja egy egyszerű, könnyen elérhető, és reális áron megfizethető új szolgáltatás lesz, mely egy modern, elektronikus háziorvos-szakszemélyzet illetve egészségfejlesztési koordinátor kapcsolatot eredményez. A praxisközösségben dolgozó érintett fél elvárásainak megfelelően fogjuk biztosítani az egészségügyi állapotfelmérő adatlapot a MedMaxban, valamint a praxisközösségen belül történő orvos-beteg találkozások adminisztrációját.

A kapcsolódó adatok elérhetőek és továbbíthatóak lesznek a belső szereplők és a háziorvosok között (folyamatos export-import valósul majd meg), így minden – jogosultságtól függően szükséges – adat minden egyes szereplőnél megjelenik. A jelentések, teljesítés igazolások is elkészíthetőek lesznek a terveink szerint a MedMaxból. A praxisközösség egész adminisztrációs folyamata – a praxisközösségi koordinátoról kezdve a dietetikus, gyógytornász szakemberig – a MedMax-on keresztül fog bonyolódni.

Miért tartjuk ezt fontosnak?
Mert bízunk abban, hogy a praxisközösségek tagjainak nyilvánvaló előnyöket leszünk képesek a MedMax praxisközösségi rendszerével kínálni. A pályázatban feltüntetett feltételek és szakmai tervek, a plusz adatok rögzítése jelentős munkát jelenthetnek a projektben résztvevő praxisoknak. A legtöbb rendelésnek azonban nincs lehetősége további munkaerő bevonására. A MedMax praxisközösségi rendszere megkönnyítheti számukra a praxisközösségben végzendő feladatokat, tevékenységeket.

Kedves Felhasználónk!

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal. Számítunk észrevételeire, javaslataira.

Tisztelettel: a MedMax csapata