ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink, Látogatóink!

2017. novemberében a több mint 6000 háziorvosi praxisból 1000 praxis a MedMax háziorvosi programmal csatlakozott sikeresen az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térhez. Most a nem közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó orvosok számára is szeretnénk biztosítani az EESZT-hez a problémamentes, sikeres csatlakozást a MedMax Privát EESZT akkreditált magánorvosi program segítségével.

Az alábbi kisfilmmel közelebbről is megismerkedhetnek a programmal.

 

Milyen előnyöket kínál a ProFix és a MedMax Privát EESZT akkreditált magánorvosi program más szolgáltatókkal, más orvosi programokkal szemben?

• Mindig elérhetőek vagyunk.

A MedMax orvosi programokban egy kattintással jelezheti felénk, hogy segítséget kér tőlünk. Munkatársaink pár percen belül jelentkeznek Önnél telefonon, sem telefonszámlára, sem foglalt vonalra nem kell számítania.

• A MedMax Privát magánorvosi szoftvert számlázó programmal illesztettük.

A beteg adatait, a számlázandó tételt és az összeget egyetlen kattintással átadja a számlázó programnak. A számlázó program a magánorvosi programtól független is használható.

• EESZT akkreditáció.

A MedMax Privát magánorvosi program háziorvosi változatát az első között illesztettük az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térhez. A ProFix Kft. az Állami Egészségügyi Ellátó Központ EESZT kompatibilis szoftvereket gyártó partnere.

• Végtelenül elkötelezett, segítőkész, türelmes ügyfélszolgálatunkra mindig számíthat.

Gyorsan, naprakészen kínálnak megoldást a MedMax használata során felmerült kérdésekre, kérésekre.

• A MedMax Privát hatékony időbeosztást és adatkezelést biztosít.

Határidőnaplójában bejegyzés formájában jelennek meg az ellátások, visszarendelések, felvett előjegyzések és az általános – nem feltétlenül pacienshez kapcsolódó – bejegyzések egyaránt.

Személyre szabott árajánlatért forduljon bizalommal hozzánk, várjuk megtisztelő jelentkezését az info@medmax.hu e-mail címen vagy keressen minket a (1) 445-2533 telefonszámon. 

Üdvözlettel: a MedMax munkatársai