ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

A MedMax 2.0.8595 verziójának újdonságaiból két komolyabb fejlesztést szeretnénk az alábbiakban röviden bemutatni.

 

Erodium Orvosi Betegirányító Rendszer és a MedMax illesztése

Az Erodium Orvosi Betegirányító Rendszer fejlesztő gárdájával stratégiai együttműködést kötöttünk, melynek köszönhetően a MedMax és az Erodium rendszere között elkészült az illesztés. A MedMaxban az Erodium nyújtotta előnyöket mostantól még hatékonyabban és egyszerűbben tudjuk használni a rendelőben, munka közben.

Paciens átvétele az Erodiumból

Az Erodium a behívott paciens TAJ számát automatikusan adja át a MedMax-nak, de a várakozó paciens manuálisan is átadható. A MedMax a TAJ szám alapján azonosítja be a beteget, és ha a pacienslistán állva kezdeményeztük az átadást, akkor rápozicionál a sorára. Amennyiben a MedMax-ban nem szerepel az átadott TAJ számmal paciens, erről a jobb alsó sarokban felbukkanó üzenetben kapunk tájékoztatást.

A Pacienslista Várakozó oszlopában ikon jelzi az átvett pacienst. Az ikon annak függvényében lehet orvosi ellátást vagy nővérellátást szimbolizáló jel, hogy az átadó a MedMax milyen szerepkörű felhasználója. Az átvett pacienseknek a szokásos módon nyithatunk új ellátást, melynek elmentésekor fog a paciens kikerülni a várakozók közül.

Időpontfoglalás és Kártyakiadás

A Rendelés nézet szalagmenüjén az Erodium nyomógomb két lenyíló menüjéből kezdeményezhetjük az aktuális paciens számára az adott funkció indítását az Erodium ablakában. A paciens neve és TAJ száma átemelődik a MedMax-ból.

 

EESZT Info modul

Az EESZT Info modul célja a pacienssel kapcsolatos lehető legtöbb adat háttérben történő automatikus lekérése az EESZT-ből, és az adatok beérkezéséről tájékoztatás küldése a felhasználónak. A modul első verziójában az automatikus lekérdezés és figyelmeztetés valósult meg, valamint a vénytörténet integrálása a beteg előző gyógyszereinek listájába.

Ábrákkal illusztrált verziófrissítő levelünk a MedMax Dokumentumtárában olvasható el.

Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

Kellemes pihenést kívánunk, üdvözlettel:

a MedMax csapata