ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználónk!

Az EESZT rendszeréhez (39/2016. (XII. 21.) EMMI rendelet) való csatlakozás tavaly csak a közfinanszírozott szolgáltatók részére volt kötelező, azonban várhatóan legkésőbb 2018. november 1-től a foglalkozás-egészségügyi orvosokat és a magán szolgáltatókat is kötelezik az adatszolgáltatásra.
Az elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) kialakításának célja, hogy a beteg összes adatát az ország bármely egészségügyi ellátóhelyén – az adatvédelmi jogszabályoknak maximálisan megfelelő módon – hozzáférhetővé tegye a kezelőorvos számára, így biztosítva lehetőséget az eddigieknél magasabb szintű, betegközpontú ellátásra.

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Az elmúlt hónapokban több mint 1000 háziorvost csatlakoztattunk az EESZT-hez sikeresen a MedMax háziorvosi változatával. A visszajelzéseik szerint a MedMaxban az EESZT funkciókat azóta is megelégedve használják Felhasználóink és a hozzáadott segítségnyújtásunkkal is elégedettek. A MedMax Üzemet használó és csatlakozni szándékozó üzemorvosok egészen biztosak lehetnek abban, hogy a MedMax üzemorvosi változata is EESZT csatlakozásra alkalmas lesz.

Amennyiben a csatlakozás technikai és adminisztrációs feltételei az ÁEEK részéről teljesültek, egy szokásos verziófrissítés formájában ősztől minden kedves üzemorvos felhasználónknál elérhetővé válik az EESZT használata a MedMax Üzemben.

Személyre szabott árajánlatért forduljon bizalommal hozzánk, várjuk megtisztelő jelentkezését az info@medmax.hu e-mail címen vagy keressen minket a (1) 445-2533 telefonszámon. 
  
 

Az alábbi linken az EESZT-hez csatlakozás technikai és adminisztrációs feltételeit foglalta össze az Állami Egészségügyi Ellátó Központ. A csatlakozási folyamat több adminisztrációs és műszaki lépésből áll, amelyek hosszabb ideig is eltarthatnak, ezért minden kedves Felhasználónkat arra kérjük, hogy figyelmesen olvassák el az útmutatót és kezdjék meg a regisztrációt az e-kapun akár már most.

– A csatlakozás folyamata

Köszönjük figyelmüket, várjuk megtisztelő kérdéseiket, észrevételeiket.

Üdvözlettel: a ProFix munkatársai