ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

A közelmúltban Önökkel történt telefonos beszélgetéseinkben arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyire elégedettek általában a MedMaxszal, az EESZT működésével és munkatársaink segítségnyújtásával. A kérdéseinkre közel 700 Felhasználónktól érkezett válasz. Büszkék vagyunk a felmérésünk eredményére, Felhasználóink hatalmas lelkére és arra, hogy együtt örülnek velünk a MedMax sikerének.

Lássuk hát az eredményeket, a diagramokat itt érheti el. 

Az első kérdésünkben az EESZT-ről, valamint az EESZT bevezetéséhez nyújtott segítségadásunkról kérdeztük. A felmérésben résztvevő Felhasználóink 73%-a (516-an) nagyon elégedettnek, 12%-a (87-en) elégedettnek mondta magát. Átlagosan elégedettnek érezte magát a válaszadók 6%-a (37-en) és öten elégedetlenek voltak a támogatásunkkal. Az EESZT-hez még nem csatlakoztak 58-an (9%).

Ezt követően – már az EESZT működésétől elvonatkoztatva – kértük a véleményét arról, általánosságban mennyire elégedett a MedMaxszal. A válaszadóink közül 561-en (80%) nagyon elégedettek, 127-en (18%) elégedettek és 15-en (2%) átlagosan elégedettek, illetve hárman válaszolták azt, hogy elégedetlenek  a programunkkal.

A rendelkezésre állásunkról és a MedMax fejlesztési irányáról kértük véleményét a következő kérdésben. 
A szolgáltatásainkkal és a program fejlesztésének irányával 655-en (93% ) nagyon elégedettek, 49-en (7%) elégedettek, 4-en pedig átlagosan elégedettek. Egy Felhasználónk az elégedetlenségét fejezte ki.  Ezúton is szeretnénk megköszönni a programhoz adott javaslataikat, ötleteiket, melyekkel most is támogatták munkánkat.

Utolsó kérdésünk arról szólt, hogy egy ötös skálán mennyire ajánlaná szívesen a MedMaxot kollégáinak. A felmérésben résztvevők 91%-a (636-an) már ajánlotta és/vagy nagyon szívesen ajánlaná programunkat, 50-en (7%) ajánlanák és  8-an nem szívesen adnák ajánlásukat a MedMaxhoz.

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

A rengeteg pozitív visszajelzés és sok kedves mondat még inkább arra sarkall bennünket, hogy töretlen lelkesedéssel dolgozzunk, fejlesszük még tovább a MedMaxot, az Önök programját. Köszönjük szépen támogatásukat, hogy megosztotta velünk elégedettségi érzetét és őszinte véleményét.

Jó munkát kívánunk, üdvözlettel: a MedMax csapata