ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) követelményeinek a ProFix Kft. által fejlesztett MedMax háziorvosi program megfelelt.

„Tisztelt ProFix Kft!
Az elmúlt időszakban a MedMax háziorvosi rendszerük és az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér összekapcsolásának fejlesztése lezárult, a sikeres tesztelési folyamat alapján a rendszerük – a korábban aláírt együttműködési megállapodás alapján – elindítható az ÁEEK Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér pilot időszakában, az Önök által – a pilot idején velünk együttműködési megállapodást kötött – háziorvosok telephelyein.

Köszönettel:
Gábri Annamária
kontakt center vezető
Projektfenntartási Igazgatóság
EESZT Fenntartási- és Üzemeltetési Főosztály”
(Érkezett: 2017. június 30.)

A fentiek értelmében tehát a pilotba (tesztüzem) hamarosan bekapcsolódnak azok a Felhasználóink, akik már korábban együttműködési megállapodást kötöttek az ÁEEK-val, és a környékükön olyan intézmény, kórház, szakrendelő, gyógyszertár működik, akik szintén részt vesznek a tesztelésben. Folyamatban van az oktatási anyag elkészítése is az AEEK részére, melyben bemutatjuk az EESZT működését a MedMaxban. Az AEEK hamarosan publikálni fogja ezt a tananyagot a pilot projektben résztvevő Felhasználóink részére.
A pilot időszak lezárását követően, még az EESZT éles indulása előtt pedig minden kedves MedMax Felhasználónk szabadon csatlakozhat majd az EESZT-hez. 🙂