ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Tapasztalatainkváltozás szerint Felhasználóink többsége két nagyon fontos szempont alapján választja a MedMaxot. Az egyik szempont talán picit megfoghatatlan, elsősorban érzelmi döntés. Általában ilyen estben azt említik az Orvosok, hogy profi segítő, támogató csapatra találtak a MedMax hátterében.

A másik: a szigorú, és teljesen objektív szakmai szempont. Dr. Todenbier Ágnes budapesti felnőtt háziorvos inkább az utóbbi alapján döntött. A Doktornővel készült interjú is erről árulkodik, melyet az alábbiakban most el is olvashatnak.

Mi volt az oka annak, hogy a korábbi rendszerének leváltásán gondolkodott?

Az volt a gondom, hogy sok minden nagyon körülményes volt az előző programban. Az indikátorpontokban nem jutottunk előre, nem tudták megmondani, hol kell a szűrővizsgálatokat, eredményeket dokumentálni úgy, hogy nekem azt az OEP értékelni tudja.

Melyik háziorvosi rendszert használta programunk előtt, és hány évig?

Visual IxDokit használtam 12-13 évig.

Hol, hogyan értesült programunkról?

A kolléganőm használja egy másik körzetben, az Auróra utcában. Ő ajánlotta, hogy nézzem meg, próbáljam ki.

Amikor megkeresett bennünket, milyenek voltak az első benyomásai rólunk, illetve szolgáltatásainkról?

Nagyon korrektnek találtam a céget. Abszolút azt kaptam, amit ígértek, minden maximális segítséget megkaptam. Én jó felhasználó vagyok olyan szempontból, hogy könnyen tanulok. Az első hónap elég kemény volt, de nagyon könnyen meg lehetett tanulni, és nagyon jól használható a program.

Hányféle program közül választotta a MedMax-ot?

Nem néztem más programot, nem volt más alternatívám a program előtt.

Mi volt az az érv vagy funkció, amiért a programunk mellett döntött?

A program nagyon sokrétű, nagyon jól, könnyen használható, átlátható. Az is nagyon fontos, hogy egy betegnél minden látszik. Egyedül az előzmények tűntek körülményesnek, de hamar meg lehetett szokni.

Mennyire ment gördülékenyen az átállás?

A konvertálás az tökéletes volt, gyakorlatilag minden benne volt, ami szükséges. Egyedül – mivel én mindent szkennelek – a szkennelt leletek még nincsenek átrakva, ami az én hibám is, mert nem szakítottam még rá időt. Majd egyszer a nyáron. Egyébként a többi az teljesen jól ment. Egy hónap kellett hozzá, hogy belejöjjünk a program használatába. Menet közben is lehet fejlődni, meg lehet tanulni, nem kell folyton segítséget kérni.

Mennyire bizonyultak hasznosnak átállása során az oktató anyagok (demo program, oktató kisfilmek, tananyagok)?

Nem nagyon tudtam átnézni őket, mert a másik doktornő intézkedett. Igazából élesben tanultam meg a programot.

Mennyi időt fordított a programra való éles átállás előtt a felkészülésre?

Nagyon keveset, mert élesben tanultam meg, de így is lehet leginkább.

Mennyi idő telt el, míg rutiszerűvé vált a program használata?

Két hónap.

Milyen programmodulokat használ? Ezek használata megváltoztatta-e az adminisztrációra szánt idejének mennyiségét?

Sokat rövidítette az adminisztrációt. Mivel kiderültek azok a hiányosságok, amit a másik program nem tudott. Például, hogy a beteget mikor kell értesíteni ahhoz, hogy mammográfiára, laborba menjen; mikor járnak le a korcsoporthoz köthető, ajánlott vizsgálatok. Az indikátorpontom sokkal több lett. A betegéletút lekérdezésére is van lehetőség, naponta többször használom, nagyon nagy segítség. A CM Plusz rizikószámításos modulhoz még nem jutottam el, majd nyáron kipróbálom, amikor kevesebb a betegforgalom, így az ember többet tud vele foglalkozni.

Mennyire tartja naprakésznek, pontosnak az ügyfélszolgálat munkáját?

Abszolút jó. Nekem a számlázási programmal volt gondom. A ProFix munkatársnője felvette a kapcsolatot velük, és egy nap alatt megoldódott. Úgyhogy le a kalappal.

 

Ha ismét programválasztásra kerülne sor, akkor is a MedMax mellett döntene?

Igen, és kár, hogy előbb nem választottam. Én nem ismertem a MedMaxot, vidéken nem is hallottunk róla. Baranyában voltam ezelőtt 12 évig háziorvos, ott a Visual IxDokit használtuk. Ők nem korrektek anyagilag, ez a cég sokkal rugalmasabb, mert el lehet vinni más gépre a programot, ott csak egy gépen lehetett. Ez így nagyon rugalmatlan volt.