ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználónk!

A MedMax Terápia új fejlesztésünk a rendelőn kívüli beteglátogatást könnyíti meg, lehetővé téve, hogy a MedMax háziorvosi programban nyilvántartott páciensek személyes és egészségügyi adatait elérhessük android-os okostelefonon vagy táblagépen.

Bemutató kisfilm

A MedMax Terápiában listázva láthatjuk a betegek részletes személyes adatait pl. név, lakcím, munkahely,lakcím, elérhetőség, jogosítvány érvényessége, mióta a betegünk, utolsó ellátás, gondozási betegségek, gyógyszerérzékenység, allergiás adatok. Ezek után következnek az eddig végzett ellátások, kezelések dátum szerint. A MedMax Terápia a páciens állandó gyógyszereit is felajánlja, megkönnyítve azok felírását.

A receptíráshoz is hasznos szakmai támogatást nyújt a program a  Gyógyszer menüben. Részletes gyógyszer információk (hatás, javallat, ellenjavallat, mellékhatás, adagolás stb.) állnak a rendelkezésre.

A gyógyszertörzsben és a BNO listában bármilyen szövegrészletre rá lehet keresni.

Kedves Felhasználónk!

A MedMax Terápia rendkívül egyszerűen kezelhető mobil alkalmazás. Bízunk benne, hogy nagy mértékben fogja megkönnyíteni és gyorsítani a rendelőn kívüli munkát.

A bevezető időszakban – június 30-ig – jelentős kedvezménnyel kínáljuk!

Várjuk megtisztelő érdeklődését, megrendelését!

Üdvözlettel: a MedMax csapata 🙂

medmax_logo_3_végleges_kivágott_focis