ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

twKedves Felhasználóink!

Eddig is hatalmas minőségi ugrásnak számított, hogy nem csak telefonon, hanem a rendelői internet elterjedése miatt távoli-elérésen keresztül is segíteni tudunk kedves Felhasználóinknak. Mindkét oldalnak egyszerűbbé teszi a gyors megoldást. Az eltérő technikai feltételek miatt azonban ez nem volt mindig teljesen „zökkenőmentes”, akadozott a kép vagy a kattintás.

Ennek most vége!

Mostantól kezdve az informatikai piac mindenki által legjobbnak tartott távelérési szolgáltatása áll a rendelkezésünkre a kéréseik megoldásához. A TeamViewer amellett, hogy a leggyorsabb, nagyon sok extra lehetőséget is biztosít a minőségi kiszolgálás érdekében.
  • Minden csatlakozás során teljes mértékben titkosított adatcsatornákat használ, olyan biztonságos, mint az online bankolás. Tovább is van, mondjam még?
  • Automatikus Ügyfél-kérés felismerése: így nem kell több azonosítót beolvasni. Tovább is van, mondjam még?
  • Közvetlen és gyors kommunikációs lehetőség akár chat formájában is: ha lemerülne vagy technikailag lehetetlen lenne a telefonos kommunikáció. Tovább is van, mondjam még?
  • Gyors file-átvitelt biztosít a gépek között: közvetlenül tudunk javítási és egyéb segédletet a gépre juttatni.  Tovább is van, mondjam még?
  • Online továbbképzéseinkre akár 25 részvevőt is meghívhatunk egyszerre.  Tovább is van, mondjam még?
  • És végül, de nem utolsó sorban tökéletes megoldást jelent on-line számítógép karbantartói tevékenységünkhöz is. Tovább is van, de most ennyi legyen elég…! 🙂

Ebben az esetben is érvényes marad az aranyigazság: „Jóból kicsit adnak!”

Egy időben egyszerre csak egy ügyfélszolgálatos kolléga használhatja a távsegítséget, így ezt minden esetben a legfontosabb problémamegoldásához fogjuk csoportosítani. Természetesen az eddigi távelérési lehetőségek is megmaradnak, így senkinek nem kell várakozni! Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel az új szolgáltatással Önök is elégedettek lesznek és reméljük, ugyanannyira örülnek, mint mi az új lehetőségnek.

Üdvözlettel: a MedMax csapata