ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Köszönjük azt a számtalan kedves jókívánságot, melyeket tavaly év végén kaptunk Önöktől. Most – a ProFix hagyományaihoz hűen – egy évindító meglepetéssel és játékkal szeretnénk kezdeni a 2016-os évet. Elkészítettük éves naptárunkat, melyeket ma adunk postára.MedMax2016

EZ VOLT A MEGLEPETÉS, DE HOL A JÁTÉK?

Annak érdekében, hogy vidáman és játékosan induljon az új év, a borítékban küldött naptár mellé egy fotópályázatot is hirdetünk.

ITT!

Arra kérjük, hogy készítsen egy közös fotót a MedMax naptárunkkal a háttérben, akár munkatársaival közösen, és ossza meg velünk a MedMax facebook oldalán (www.facebook.hu/medmaxpro) vagy küldje el nekünk az info@medmax.hu e-mail címünkre legkésőbb 2016. február 15-ig, hétfőig.MedMax 2016 naptár

MIT NYERHETEK?

A játékban résztvevők között egy táblagépet sorsolunk ki, melyre bónuszként telepítjük a MedMax Terápia mobilalkalmazásunkat életre szóló díjmentes frissítéssel és használattal.

MIKOR LESZ A SORSOLÁS?

A nyereményt február 16-án, kedden délelőtt sorsoljuk ki és az eredményt már délután közzétesszük minden csatornánkon, valamint a szerencsés nyertest közvetlenül is értesítjük.

Bármilyen kreatív megoldást szívesen fogadunk!

Sok szerencsét kívánunk a játékhoz! 🙂

Tisztelettel: a MedMax csapata