ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Java1Kedves Felhasználóink!

Ismételten megszaporodott ügyfélszolgálatunkhoz érkezett hívások száma azzal kapcsolatban, hogy az ejelentés weboldalára – ejelentes.oep.hu – belépve nem töltődik be a honlap tartalma.

Az OEP által néhány hónappal ezelőtt küldött értesítés a megoldás kulcsa:

Tisztelt eJelentés Felhasználó!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Java 8.0_25-ös frissítése feltehetően olyan hibát tartalmaz, ami miatt az eJelentés webes felületén található applet nem indul el, és emiatt az alkalmazás nem használható. 

Kérjük, ne telepítsék fel ezt a verziót a számítógépükre, vagy ha már telepítették, további jelentkezésünkig álljanak vissza egy korábbi (1.7…) verzióra.

Szíves megértésüket köszönjük!

Amint sikerült megoldást találnunk a problémára, vagy kijön egy olyan újabb verzió, amelyben az eJelentés applet működőképes, értesítést küldünk.

Tisztelettel:

OEP Informatikai Üzemeltetési Főosztály”

Ügyfélszolgálatunk tapasztalatai alapján az ejelentés webes felületének megfelelő működéséhez a Java 7 Update 71 verzió az ideális választás.

Amennyiben a fent leírtakkal, vagy a programjainkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban további kérdésük merül fel, forduljanak hozzánk bizalommal, igyekszünk mindenben a segítségükre lenni a továbbiakban is!

Problémamentes jelentési időszakot kívánva, üdvözlettel: a ProFix Kft. munkatársai