ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

A KSH jelentés leadása is elég népszerű ezen a héten. A KSH által előírt 1021 számú „Jelentés a háziorvosok és házi gyermekorvosok tevékenységéről” űrlapot az idén a KSH ELEKTRA rendszerén keresztül 2015. január 31-ig adhatjuk le.

A KSH statisztika forgalmi adatokra és ápolási tevékenységre vonatkozó része az eddigi években megszokotthoz képest jelentősen egyszerűsödött, valamint a fokozottan gondozott gyermekek számát sem kell már jelenteni.

A MedMax Jelentések nézetében a szalagmenü KSH gombjára kattintva készíthetjük el a KSH jelentést.

KSH

1. A MedMax felkínálja a tavalyi év időszakát: 2014.01.01. – 2014.12.31.
2. Kattintsunk az Elkészítés gombra. Ekkor alól, a betekintő ablakban megjelenik az elkészített jelentés Összesítő lapjának és Tételes listájának nyomtatási képe. Számunkra az Összesítő lap fontos.
3. Az Összesítő lapra a MedMax egy lépésben készíti el a „Bejelentkezett lakosok száma„, a „Forgalmi adatok” valamint „A praxisban foglalkoztatott ápolók tevékenysége” kimutatásokat. Ezt az Összesítő lapot, ami csupán egy oldal, érdemes kinyomtatnunk saját részre.
4. A bejelentkezettek betegségeinek táblázatát a Tételes lista fülön találjuk meg, ám ezt a listát most nem kell lejelentenünk (csak 2 évente jelentjük).

Összesítő lap

2015. január 15. óta az elektra.ksh.hu oldalon küldhetjük be a MedMax-ban elkészített KSH jelentésünk tartalmát. Nyomtassuk ki az Összesítő lapunkat a MedMax-ból, mert ennek tartalmát fogjuk rögzíteni ezen az oldalon.

Az elektra.ksh.hu oldal használatához először be kell regisztrálni.

Ha már regisztrálva vagyunk, az adatok beküldéséhez a belépést a https://elektra.ksh.hu/asp/bejelentkezes.html oldalon tehetjük meg, ahol további információk is találhatók a jelentések beküldésének módjáról – ezt érdemes lehet esetleg elolvasni.

Ha nem emlékszünk arra, milyen felhasználónévvel, jelszóval regisztráltunk be az oldalra, ebben a könyvelőnk tud segítséget nyújtani.

A KSH ügyfélszolgálata ingyenes zöld számot működtet a jelentés beküldésével kapcsolatban felmerült kérdések, problémák megoldására a 06-80/200-766 zöld telefonszámon és természetesen mi is megpróbálunk minden csatornán segíteni, bár ennek a működése most sajnos tőlünk független.

Üdvözlettel: a ProFix csapata