ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Bárcsak ne kellene ezekkel foglalkozni:

program fagyás, elvesztett adatok, türelmetlen ügyfélszolgálat, hibás működés, megválaszolatlan kérdések, nem teljesített ígéretek, visszautasított kérések, kellemetlen helyzetek

Van egy jó és egy rossz hírünk!

A rossz hír:

Ezek bármelyike előfordulhat egy szoftverfejlesztő cég esetében.

A jó hír:

Hogy nemcsak ilyen szoftverfejlesztő cégek léteznek.

add tovább a jót

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Bármely termék felhasználói elégedettségének egyik mércéje, hogy felhasználói ajánlják-e nyugodt szívvel másnak is. Felhasználóink varázsszavainak köszönhetően – őszinte örömmel látjuk – számos MedMax megrendelést köszönhettünk. Ezek a szavak valóban varázslatosak, mert képesek a kapcsolat megerősítésére. Szeretnénk most viszonozni a belénk vetett bizalmat Felhasználóink felé új „Add tovább a jót!” programunkkal.

Mit is takar ez?

Nem kell mást tennie, mint hogy eljuttatja hozzánk, ki(k)nek ajánlaná szívesen a MedMax háziorvosi programot. Ezután már rajtunk áll vagy bukik, mennyire tesszük vonzóvá Kollégája számára a MedMax-ot és szolgáltatásainkat.

Ki lehet ajánló orvos?

Természetesen nem lehet akárki:-) Azok a Felhasználóink lehetnek, akiknek a MedMax már bizonyított. Vagyis akik már legalább 3 hónapja MedMax-szal dolgoznak és érdemesnek tartják arra, hogy ajánlják kollégáiknak is. Természetesen csak akkor, ha nem akarnak nekik rosszat, mert akkor a konkurenciánk egyik programját javasolják 🙂

Kérdése van „Add tovább a jót!” programunkkal?

Új kezdeményezésünkkel akár a nullára is csökkenhet a MedMax szoftverkövetési díja. A részletekért várjuk megtisztelő jelentkezését megszokott elérhetőségeinken kívül a MedMax-ból is, a Segíthetünk? nyomógombra kattintva!

Ha csak jót szeretne kívánni Kollégájának, akkor ajánlja nekünk!

Mi is minden jót kívánunk! 🙂

Tisztelettel: a MedMax csapata