ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználóink!

Pénteken az OEP Informatikai osztálya jelezte, hogy legkésőbb e hét közepéig lecserélik az OEP központi *.oep.hu tanúsítványát, annak közelgő lejárata miatt.

Ez azt eredményezheti, hogy a még Windows XP-s számítógépeken ettől kezdve nem fog működni sem a jogviszony-ellenőrzés, sem a jelentések beküldése!

Windows 7 illetve Windows 8 operációs rendszerek esetén is javasolt a Vezérlőpult / Windows Update / Frissítések keresése menüpontban az esetlegesen elmaradt Windows frissítések letöltésével és telepítésével naprakésszé tenni a számítógépünket, hogy az OEP központi tanúsítványának lecserélése ne okozhasson problémát a jogviszony lekérdezések és az e-jelentés beküldések folyamatában.

Mivel egy-egy Windows frissítés több percig is eltarthat, és a számítógép újraindítására is szükség lehet, ezért érdemes azt a rendelés végén elvégezni.

A MedMax működését nem érinti a tanúsítvány lecserélése. Mi is megpróbálunk minden segítséget megadni, ügyfélszolgálatunk felkészült az esetleges nagyobb forgalomra.

Amennyiben azonban az operációs rendszer frissítése során mégis felmerülne probléma – az elvégzendő teendők jellegéből adódóan – további segítségért érdemes a Windows telepítésben jártas szakemberhez, informatikushoz fordulni.

Tisztelettel: a MedMax csapata