ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Doktornő / Doktor Úr! Kedves Felhasználónk!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is szeretnénk feltenni kérdéseinket, hogy megtudjuk, hogyan és hová kell tovább fejlődnünk mind a MedMax, mind a szolgáltatásaink terén különböző aspektusok alapján.

Számunkra nagyon fontos minden vélemény, a negatív és pozitív kritikát is örömmel fogadjuk, hiszen akár apróbb változtatásokkal is sikeresebbé, eredményesebbé lehet tenni Felhasználóink kiszolgálását.

Ezért hamarosan közzétesszük 2014-es kérdőívünket, amellyel segíteni szeretnénk többek között azon Felhasználóinknak is, akik többet várnak tőlünk.

A célunk, hogy közös erővel évről évre előrébb lépjünk és még nagyobb erőbedobással dolgozzunk MedMax háziorvosi programunk fejlesztésén és szolgáltatásaink bővítésén.

Miért közös erővel?

Van egy mondás, miszerint az igazság keresése olyan, mint a málnaszedés. Ha az ember egy oldalról szemléli csak, sokat nem vesz észre. Szerintünk a MedMax és szolgáltatásaink fejlődése hasonló ehhez. Minél több szempontból szeretnénk megvizsgálni, hogyan lehet sikeresebbé tenni, annál több oldalra, annál több szemre van szükségünk.

Az Önére is. Az Ön véleményére is.