ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Conceptual Recycling Symbol over Earth GlobeMi az e-számla?

Az e-számla egy olyan elektronikus formában kibocsátott számla, amelyen pontosan ugyanazok az adatok szerepelnek, mint az eddig megszokott papír alapú, kinyomtatott számlán, és éppen olyan hiteles is. Ezt a jogszabály szerinti elektronikus aláírás és az időbélyegző garantálja.

Milyen előnyökkel jár Önnek az e-számla?

Gyors – A számlák a kiállításuk után azonnal megérkeznek Ügyfeleinkhez. A MedMax programon belül az Ügyfélszolgálat/Beérkezett számlák menüpont alatt azokat bármikor megtekinthetjük, kinyomtathatjuk.E-számla a MedMaxban1

Biztonságos – A MedMaxban a számlák pdf fájl formájában is eltárolódnak, archiválódnak, így nincs többé postán elkallódott számla. A kiállított számlákról az Ön által megadott e-mail címre értesítést is küldünk.

Hatékony – A több példányban kinyomtatott számlák, vagy számla másolatok papír és nyomtatási költsége, majd az ezt követő posta és raktározási költségek megszüntetésével időt és pénzt takaríthatnak meg kedves Felhasználóink.

Költségcsökkentő – Természetesen nem jelent többletköltséget Ügyfeleink részére a rendszerbe történő belépés. SŐT!

Az e-számlázást választó Ügyfeleink ráadásképpen

a MedMax Extrák modult 2014. december 31-ig DÍJMENTESEN használhatják,

melynek segítségével

a jelentések érvényesítése a MedMaxból egyetlen kattintással elvégezhető!

Extrák modul

Egyszerű – A könnyebb kezelhetőség és az egyszerűbb adminisztrációs folyamatok miatt a könyvelők szintén előnyben részesítik az elektronikus formát.

Környezetbarát – Segít abban, hogy együtt tehessünk környezetünk védelméért, nincs szükség feleslegesen papírra, nyomtatófestékre stb.

Kedves Felhasználónk!

E-számlázásra vonatkozó megrendelését írásban tudjuk fogadni pontos ügyfél megjelöléssel és egy e-számlázási e-mail cím megadásával. E-mail címünk: info@medmax.hu Postacímünk: ProFix Computer Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Szegfű u. 1-3.

E-számla megrendelését elküldheti a MedMaxból is az Ügyfélszolgálat/Kimenő üzenetek ablakból új üzenetben.

Ha felkeltettük érdeklődését az e-számlázás iránt, további részletekért kérjük, keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait a megszokott (62) 248-302 vagy (62) 534-965 telefonszámokon. Üdvözlettel: a ProFix csapata