ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

Kedves Felhasználónk!

Két fantasztikus lehetőséget szeretnénk most Önnek felajánlani!

Akciónk keretében a Care Manager modult 50%, a Kollektív Tapasztalat modult pedig 66% kedvezménnyel kínáljuk.

Amennyiben a két modul egyikét vagy esetleg mindkét modult szeretné megrendelni, kérjük 2014. február 15-ig írásban jelezze ügyfélszolgálatunk felé!

 Care Manager modul (indikátorfigyelő és betegkövető modul)

Indikátor pontszám a Care Manager modul használata előtt (5 pont) és indikátor pontszám a Care Manager modul használata után (11 pont).

image002 image004

Kollektív Tapasztalat modul

Gyermekorvosoknak nagyszerű funkciókkal!

Gyógyszerfelíráskor a gyógyszerhez az adagolás még gyorsabban kiválasztható, mert az adagolás lista elején azok állnak, amelyekkel az adott gyógyszert a legtöbbször rendelik a paciens korcsoportjában (gyermekeknél súlycsoportjában) a MedMax-os Felhasználók. A hosszú adagolás listák végiggörgetése helyett a gyógyszerhez így a szokásos néhány adagolás közül választhatjuk ki az általunk legmegfelelőbbnek ítéltet. A Kollektív tapasztalat modul arra is lehetőséget kínál, hogy felírási szokásainkat, szöveges sablonjainkat – pl. panaszok, státuszok – megosszuk kollégáinkkal, valamint mások jól megszerkesztett, frappáns sablonjait használjuk.

image006

Gyógyszerfelírás a beteg korcsoportjától vagy súlycsoportjától függően a Kollektív Tapasztalat listából.

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Beállítástól függően a programba lépéskor, vagy belépést követően a MedMax – Kipróbálható programmodulok ablakban lehetőségünk van a modulok megismerésére!

Rendeljen vele, mielőtt megrendeli!

Moduljainkkal kapcsolatban munkatársaink további információkkal szolgálnak! Keresse ügyfélszolgálatunkat, várjuk megtisztelő jelentkezését.

Elérhetőségeink: (62) 248-302, (62) 534-965 vagy info@medmax.hu – vagy csak küldjön egy üzenetet a MedMax-ból nekünk.