ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

154688
Jégtopánban jár december,
hó leng ég és föld között,
erdők, bércek minden fája
csipkeingbe öltözött.

Áhitat és öröm járja,
lengje át e szép estét,
s verjen tanyát minden szívben
szeretet és békesség!

(Mentovics Éva: A szeretet ünnepén – részlet)

A készülődés körülvesz bennünket minden pillanatban. Ha akarjuk, ha nem. 🙂

Az asztalt adventi koszorú díszíti, az áruházakban szembe jönnek velünk a karácsonyi akciók, a rádiókból egyre többször hallani száncsengővel fűszerezett dallamokat, az otthonunkat narancs, fahéj és mézeskalács meleg illata lengi be.

Már csak néhány nap, és itt az Ünnep, amit minden évben annyira várunk, és nem csak mert együtt a család, hanem mert ilyenkor egy kicsit talán mindannyian lelassíthatunk, megpihenhetünk.

Mi itt a ProFixnál sem tesszük ezt másként. Ám azért hogy az Önök kiszolgálása az Ünnepek idején is zökkenőmentes legyen speciális ünnepi ügyfélszolgálati nyitvatartással készülünk.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy december 21-én a megszokott munkarend szerint várjuk hívásaikat ügyfélszolgálatunkon.

Az ünnepekre való tekintettel azonban december 23-án, 30-án és 31-én csökkentett kapacitással állunk kedves Felhasználóink rendelkezésére. Ezeken a napokon reggel 8 órától délután 4 óráig hívhatnak majd bennünket kérdéseikkel a 62/248-302 és a 62/534-965 telefonszámokon, ahol ügyeletes kollégáink látják el a sürgős ügyfélszolgálati teendőket. A mobiltelefonos késő délutáni ügyeletünk ezeken a napokon szünetel.

Csurga-Karácsonyi-dísz-hátterek-6Kedves Felhasználóink, Olvasóink!

A számtalan ilyenkor szokásos közhely helyett most álljunk meg egy percre, és idézzük fel az elmúlt év szép pillanatait…

Sok-sok éve dolgozunk már együtt azon töretlenül, hogy a MedMax rendszer egyre jobban Felhasználóink észrevétlen „munkatársa” legyen a hétköznapokban és, hogy Önök mindig a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják.

Ezúton köszönjük a rengeteg idei javaslatot, véleményeket, melyek mind a programunk és szolgáltatásaink jobbá tételét szolgálták, köszönjük bizalmukat és egész éves támogatásukat is, melyet igyekszünk jövőre is megszolgálni.

csoportkep-karácsonyi
Szeretetteljes karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk minden kedves Felhasználónknak!