ProFix Kft. Bővebb információ: 06 (1) 445-2533 Ügyfélszolgálat: 06 (1) 445-0517, 06 (62) 534-965 info@medmax.hu

d68f1acb810b482973c2cfd5475b8a8cMiért hasznos ez a modul Önnek?

A CM betegkövetés modul (röviden: CM), figyel, figyelmeztet, javasol, az Ön utasításai szerint dokumentál, hogy Ön a munkájával a prevenciós és minőségi-gondozási elvárásoknak mindig meg tudjon felelni. Mindezt oly egyszerűen és észrevétlenül teszi, hogy belesimul az Ön hétköznapi munkafolyamataiba.

CM_modulA CM modul keretein belül beépítettük a MedMax-ba az Indikátorrendszerben értékelt, az egyes betegekre vonatkozó paraméterek figyelését, a laborvizsgálatok áttekintését, a szűrések, nyitott táppénzek egyszerű nyomon követését.

Az első használat előtt célszerű megadni a praxis néhány főbb paraméterét a programban pl., hogy Ön felnőtt, gyermek vagy vegyes körzetben dolgozik, vagy, hogy kívánsága szerint a CM betegkövetés modul pontosan mire is figyelmeztesse. A „finomhangolást” követően CM modul az Infopanel CM feliratára kattintva érhető el a MedMax-ban. Amennyiben rendelkezünk a modullal – az alapbeállításokat követően – a CM modul minden bejelentkezett paciensünknél jelezni tud, hogy van-e aktuális tennivalónk a beteggel.

Jó tudni: Természetesen a MedMax csak a programban rögzített adatokra tud támaszkodni, ezért az indikátorrendszerrel kapcsolatos jelzései csak tájékoztató jellegűek.

Mit is hoz a „konyhára”? Részletekért kattintson ide!

CM modult a csizmába!

2013. december 6-ig történő MedMax CM (betegkövetés) megrendelés esetén a modul egyszeri licencdíjának 50%-át elengedjük, vagyis most bruttó 6.000 Forintért veheti használatba (használati díja 1.666 Ft/hó). Várjuk megtisztelő megrendelését!

Ha szeretne még többet tudni a CM-ről, a kipróbálás előtti beállításokban, vagy a további használat részleteiről ügyfélszolgálatunk munkatársai szívesen tájékoztatják Önt, de sok hasznos tudnivalót olvashat a MedMax Súgójában is!